Олімпік виграв перший спаринг, новачок Кіриленка не забив (відео)

У контрольному поэдинку зустрічалися представник УПЛ Олімпік та житомирське Полісся, що наступного сезону гратиме у Першій лізі. Матч завершився перемогою Олімпіка (3:2). Відзначимо, що за донецьку команду дебютував 19-річний білоруський нападник Кіріл Кіриленка

Ігор Климовський довірив місце у старті Олімпіка 20-річному захиснику Ігорю Снурніцину. У другому таймі на полі з’явилися 21-річний захисник Орест Лебеденко та 19-річний нападник Кіріл Кіриленка.

Клуб із Житомира повів в рахунку на 15-й хвилині поєдинку: автоголом відзначився гравець, який перебуває в Олімпіку на перегляді. Команда Климовського відігралася до перерви зусиллями Івана Зотька.

Після перерви команди забили ще три голи на двох. У складі Олімпіка дублем відзначився Захеді Шахаб, за Полісся гол забив Володимир Савошко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

За Олімпік зіграли три потенційні новачки. Раніше повідомлялося, що донецька команда переглядає екс-захисника Волині Євгена Непляха, — повідомляє офіційний сайт клубу.

Відзначимо, що ігрову практику отримав і перший  новачок Олімпіка — колишній 19-річний форвард Карпат Кіріл Кіриленка.

Контрольний матч

Олімпік — Полісся  3:2

Голи: Зотько, 25, Шахаб, 53, 85 — гравець на перегляді (автогол), 15, Савошко, 79

Олімпік (перший тайм): Кичак — Зотько (Гришко, 30), гравець на перегляді, Снурніцин (Лебеденко, 30), Лук’янчук, гравець на перегляді, Політило, Романовський (Завійський, 30), Чогадзе, гравець на перегляді, Тейшейра.

Олімпік (другий тайм): Кичак — Гришко, гравець на перегляді (Зотько, 60), Лебеденко, Гошкодеря, Снурніцин (Лук’янчук, 75), Чогадзе (Тейшейра, 65), Кіриленка, Романовський, Завійський, Шахаб.

Олімпік посів третє місце в нижній шістці УПЛ. Після закінчення сезону донеччани оголосили про призначення Ігоря Климовського повноцінним тренером команди, він позбувся приставки «в.о.».

Полісся посіло друге місце в групі А Другої ліги і вийшло у Першу лігу. Чемпіонат Другої ліги було завершено достроково через пандемію коронавірусу.

Камбек Кіриленка: повернувся в УПЛ, бо хочеться розвиватися і прогресувати

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.