Молоді футболісти Машталір і Ахмедзаде допомогли Минаю здолати Агробізнес

У матчі 24-го туру Першої ліги зустрічалися Агробізнес та Минай. Гра завершилася перемогою гостей — 2:0. Відзначимо, що відкрив рахунок у матчі 21-річний Сергій Машталір, який нещодавно повернувся до команди

Олександр Чижевський із перших хвилин випустив: 21-річних Івана та Миколу Когутів та 17-річного Романа Дідика.

Василь Кобін не випустив у старті жодного гравця з реєстру Золотого Таланта. На 24-й хвилині у гру увійшов 21-річний Сергій Машталір. У другому таймі на полі з’явилися 21-річний Олексій Шпак та 19-річний Рустам Ахмедзаде, відомий нам своїми виступами у молодіжних чемпіонатах U-21 і U-19 за Олександрію та Колос.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У першому таймі гольових нагод у команд не було. Суперники були націленими на атаку, проте не вистачало гостроти. На 60-й хвилині міг забивати Кухарук, та м’яч після його удару влучив у поперечину.

Всі найголовніші події у матчі відбулися наприкінці зустрічі. На 87-й хвилині гості відкрили рахунок. Після прострілу Оринчака відзначився молодий Машталір, який вийшов на заміну. 0:1. У компенсований час гравці Минаю подвоїли свою перевагу. Курило у власній штрафній збив Ахмедзаде і арбітр призначив одинадцятиметровий. Пенальті реалізував Нурієв. 0:2.

Агробізнес — Минай — 0:2

Голи: Машталір (87), Нурієв (90+2, пенальті).

Агробізнес: Мозіль — Гагун, Юхимович, Думанюк, Курило, Бойчук, Дідик (Палюх, 81; Іванченко, 89), Кухарук, І. Когут (Черненко, 46), М. Когут (Семенюк, 70), Семенець (Козьбан, 77 ).

Минай: Попович — Жичиков, Никитюк (Допілка, 62), Маткобожик, Стасюк, Ткачук (Шпак, 15), Голодюк (Машталір, 19), Пиняшко (Карноза, 75), Книш (Ахмедзаде, 46), Оринчак, Нурієв.

Після 24-го туру в ужгородців 47 очок і друге місце, у Агробізнеса — 46 очок і третя позиція.

Підвів Молодий захисник вилучився, Металіст 1925 програв удома (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.