Сирота: дебютувати в УПЛ у матчі з Шахтарем приємніше вдвічі

Захисник Динамо Олександр Сирота поділився враженнями від матчу 29-го туру УПЛ з донецьким Шахтарем (2:3). Відзначимо, що для молодого захисника цей матч став дебютним за Динамо у Прем’єр-Лізі.

За словами 20-річного захисника Динамо Олександра Сироти, його команді потрібно було з перших хвилин грати так, як у другому таймі матчу з Шахтарем.

Дебют — це завжди приємно. Але грати так, як ми провели перший тайм, не можна. Потрібно з перших хвилин показувати таку гру, яка була у нас у другому таймі. Якби ми так почали, гадаю, усе було б у наших руках і ми могли б виграти.

— На твою думку, у чому головна причина пропущених голів?

— Для цього є теорія, будемо дивитися, тренери все розкажуть. Для нас тепер головне — фінал Кубка України, який відбудеться через кілька днів. Зараз забуваємо гру з Шахтарем, усі думки — лише про фінал.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— В одному з епізодів арбітр звертався до VAR, коли ти ногою вибив м’яч, локалізувавши епізод. Поясни цю ситуацію, чи можна сказати, що «гірники» занадто розраховували на спірні моменти?

— Наскільки я зрозумів, гравці Шахтаря казали, що у Момо Кадірі була рука, але я не бачив. Ще до цього моменту рукою грав Додо, чому арбітр тоді не свиснув — не знаю. Про суддів не хотілося б говорити.

— Що відчував, коли дізнався, що проведеш свій дебютний матч в основі Динамо?

— Звичайно, відчував тільки позитивні емоції. Усі хлопці та тренери допомагали та підказували, завдяки чому мені було легше грати. Дуже всім дякую.

— Ти вже давно тренуєшся з першою командою та кілька разів був у заявці на матчі. У зв’язку з цим дебютувати було легше чи виходити проти Шахтаря все одно складно?

— Ви правильно сказали, я вже давно тренуюся з першою командою. Яка різниця, у матчі з ким дебютувати? Із Шахтарем це вдвічі приємніше.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

— За рахунку 2:2 можна було грати на утримання нічийного результату, але динамівці побігли вперед забивати…

— На жаль, не вийшло. Будемо дивитися та розбирати. Нам потрібно перемагати в кожній грі. Але, повторюся, зараз необхідно забути цей результат і переключитися на фінал Кубка України з Ворсклою.

— Чи не тиснула додатково на команду кадрова ситуація? Наприклад, всі чекали побачити на полі Циганкова, а його не виявилося навіть у заявці, також пропустили матч Шабанов, Шепелєв, Миколенко, Попов…

Ні, такого не було. Ми знаємо, що замість Циганкова може зіграти Цитаїшвілі, у нас хороша конкуренція. Кожен гравець, який виходить на поле, хоче довести, насамперед собі, що він цього гідний і не просто так опинився у стартовому складі, — сказав Олександр Сирота в інтерв’ю офіційному сайту клуба.

Після бійки Шапаренко: хочеться вибачитися перед уболівальниками і привести голову до ладу

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков июня в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (20%, 144 голосов)
  • Алексей Кащук (Мариуполь) (19%, 137 голосов)
  • Андрей Лунин (Овьедо Испания) (17%, 119 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (12%, 90 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (9%, 67 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (9%, 63 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (7%, 47 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (5%, 38 голосов)
  • Виктор Корниенко (Мариуполь) (1%, 6 голосов)
  • Максим Таловеров (Ческе Будейовице Чехия) (1%, 6 голосов)
  • Андрей Кравчук (Олимпик) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 390

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.