Шахтар у результативному матчі переграє Динамо (відео)

У матчі 29-го туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Динамо та Шахтар. Центральна гра туру пройшла у Києві на НСК Олімпійський і завершилася перемогою «гірників» 3:2. Відзначаємо появу у стартових складах команд дев’ятьох гравців з реєстру Золотого таланту


Олексій Михайличенко довірив місце у старті: 21-річному півзахиснику Миколі Шапаренку, 19-річному півзахиснику Георгію Цитаішвілі, 20-річному захиснику Олександру Сироті та 21-річному нападнику Назарію Русину.

У запасі залишилися: 20-річний нападник Ібрагім Каргбо та 21-річний півзахисник Беніто.

Луїш Каштру з перших хвилин випустив: 18-річного голкіпера Анатолія Трубіна, 21-річних захисників Додо та Вітао та 20-річних півзахисників Маркоса Антоніо та Манора Соломона.

У резерві залишилися: 21-річний Сіпріано, 19-річний Артем Бондаренко та 21-річний Фернандо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Перші 5-ть хвилин матчу пройшли без ударів по воротам. Шахтар як зазвичай більше контролює м’яч. На сьомій хвилині на удар Патріка зі штрафного зреагував Бойко. На 17-й хвилині Соломон за порушення проти Вербича отримав попередження. За 20-ть хвилин на обидві команди можна згадати хіба що удар Патріка. У Динамо поки що нагод відзначитися не було.

30-ть хвилин матчу пройшли за невисокого темпу, без цікавих моментів. На 31-й хвилині Шахтар відкриває рахунок. М’яч після удару Болбата влучив у стійку, але Степаненко опинився першим на добиванні і відправив м’яча у сітку. 0:1 Після забитого м’яча Шахтар повністю контролює матч і на 39-й хвилині подвоює свою перевагу. Чудового удару з-за меж штрафного майданчика завдав Коноплянка. Красивий гол у виконанні Євгена. На 41-й хвилині міг забивати Патрік, але його удар відбив Бойко.

Перший тайм завершується за солідної переваги “гірників”. Жахлива гра підопічних Михайличенка.

На 51-й хвилині Динамо скорочує відставання у рахунку. Удар Шапаренка перед собою відбив Трубін, але першим на добиванні опинився Вербич. 1:2 Помилка молодого голкіпера Шахтаря. На 54-й хвилині замість Болбата у гру увійшов Сіпріано. На 60-й хвилині м’яч після удару Цитаішвілі пролетів поруч зі стійкою. У другому таймі гравці Динамо більше володіють м’ячем. З огляду на рахунок це логічно.

На 67-й хвилині динамівці зрівнюють рахунок. Трубін далеко вийшов з воріт і Де Пена перекинув молодого голкіпера. 2:2. Цікавий розвиток подій. На 72-й хвилині Шахтар знову виходить уперед. Тайсон віддає шикарну передачу і Алан Патрік переграє Бойка. 2:3. Заміна Каштру спрацювала.

На 76-й хвилині у гру увійшов Артем Бондаренко, а на 77-й — Фернандо. На 84-й хвилині замість Буяльського на полі з’явився Каргбо. На 90+1 за грубу гру проти Патріка арбітр вилучив Піваріча.

 

Динамо — Шахтар  2:3

Голи: Вербич (51), Де Пена (67) Степаненко (31), Коноплянка (39), Алан Патрік (72).

Вилучення: Піваріч (90+1).

Динамо: Бойко — Кедзьора, Сидорчук, Кадірі, Вербич, Шапаренко, Цитаішвілі (Караваєв, 73), Піваріч, Буяльський (Каргбо, 84), Русин (Де Пена, 46), Сирота.

Шахтар: Трубін — Вітао, Додо, Матвієнко, Болбат (Сіпріано, 54), Степаненко (Бондаренко, 76), Алан Патрік, Маркос Антоніо, Соломон (Тайсон, 71), Коноплянка, Мораес (Фернандо, 77).

Після 29-го туру у Шахтаря 75 очок і перше місце, а у Динамо — 55. Кияни поки що другі.

Зняти капелюхи! Косовський: молодим футболістам випав шанс, яким вони скористалися

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков июня в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (20%, 144 голосов)
  • Алексей Кащук (Мариуполь) (19%, 137 голосов)
  • Андрей Лунин (Овьедо Испания) (17%, 119 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (12%, 90 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (9%, 67 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (9%, 63 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (7%, 47 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (5%, 38 голосов)
  • Виктор Корниенко (Мариуполь) (1%, 6 голосов)
  • Максим Таловеров (Ческе Будейовице Чехия) (1%, 6 голосов)
  • Андрей Кравчук (Олимпик) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 390

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.