Бабич: перед початком матчу з Дніпром-1 сказав Кащуку, що він заб’є

Головний тренер Маріуполя Олександр Бабич поділився своїми враженнями від перемоги над Дніпром-1 (2:1). Наставник азовців також відзначив прогрес 20-річного півзахисника Олексія Кащука, який після відновлення чемпіонату вже забив три м’ячі

— Задоволені, що вдалося досягти перемоги, — відзначив керманич Маріуполя Олександр Бабич. — Це була гра за 6 очок. Ми грали проти лідера нашої групи — Дніпра-1, проти команди, яка дуже добре укомплектована. З урахуванням того, що ми в середу відіграли 120 хвилин в Кубку, я радий, що хлопці дотерпіли до кінця, виконали нашу установку. Напевно, ми десь здивували своєю агресивною грою нашого суперника.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Поки були в рівних складах, ми повністю контролювали гру. Так, у суперника були напівмоменти, але я був упевнений, що ми доведемо гру до логічного завершення — до перемоги. Після вилучення почали припускатися дитячих помилок, пішли «нерви». Кінцівка вийшла дуже нервовою — могли зіграти і унічию. Тобто гра нам давалася до тих пір, поки не заробили непотрібні пенальті і вилучення. Я розумію, що кожен має право на помилки, але хотілося, щоб вони повторювалися рідше. Здоров’я від цих помилок не додається.

Молоді голеадори: Кащук і Корнієнко. Фото fcmariupol.com.

— Олексій Кащук після карантину забив вже третій гол…

— У нього хороша зачіска тепер і, напевно, за рахунок неї і забиває. Якщо серйозно, то я радий, що він додає. Молодь треба підпускати поступово, а не кидати одразу в таку «м’ясорубку» як Прем’єр-ліга. Я йому перед початком матчу сказав: «Ти виходиш в старті, ти впевнений у собі і ти заб’єш. Найголовніше — правильно допрацьовувати без м’яча і допомагати команді в позиційній обороні, — повідомляє офіційний сайт Маріуполя.

Про ровесників-конкурентів Цитаішвілі хвалить Санчо і Фаті, а Холанд не подобається



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.