Цитаішвілі хвалить Санчо і Фаті, а Холанд не подобається

19-річний півзахисник Динамо Георгій Цитаішвілі оцінив свої шанси на перемогу у номінації Golden Boy-2020. Георгій розповів, що дізнався про потрапляння до сотні найкращих молодих футболістів з інтернету

«Дізнався про номінацію з інтернету, — говорить півзахисник Динамо Георгій Цитаішвілі про конкурс Golden Boy-2020. Потім в Динамо сказали, пацани почали жартувати. Тоді зрозумів, що це правда. Приємно, що твоя праця оцінюється потрапити в сотню, це стимул, щоб далі грати і продовжувати рости.

Я думаю, що потрапив в номінацію за чемпіонат світу, коли гол забив. Конкуренція серйозна, гравці виступають на найвищому рівні. Виграти неможливо. Якщо я виграю це буде несправедливо по відношенню до цих гравців. Але приємно, що потрапив. Серед номінантів є пацани мого рівня із загребського Динамо, які теж не так багато зіграли. Думаю, що до двадцятки потраплю точно.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

З конкурентів один раз грав проти Санчо, проти Фодена. Ми навіть спілкувалися після матчу. Потім дивишся, а вони вже по 100 матчів зіграли.

Проти Холанда також грав, коли ще за 2000 рік їздив. Пам’ятаю, що він був, але взагалі не виділявся, я його не запам’ятав. Я б проголосував за Санчо. Холанд? Не сказав би, що там щось таке. Так що Санчо, Фаті», сказав Цітаішвілі у програмі Трендець.

До слова, до списку номінантів з УПЛ потрапив також  20-річний Тете з Шахтаря.

Наввипередки Цитаїшвілі: не скажу, що Ісмаїлі швидший за мене

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.