Ворскла із 17-річними дебютантами не забила Олімпіку

У матчі 28-го туру Прем’єр-Ліги Ворскла приймала Олімпік. Гра проходила у Полтаві на стадіоні ім. Бутовського. Відзначаємо появу у стартових складах команд двох гравців з реєстру Золотого таланту. Гра завершилася нульовою нічиєю

Юрій Максимов довірив місце у старті 20-річному Ібрагіму Кане. У запасі залишилися: 21-річний Дмитро Різник, 17-річний Олег Власов, 18-річний Данило Кравчук, 19-річний Валерій Дубко, 17-річний Ілля Гаджук та 17-річний Євген Павлюк.

Ігор Климовський з перших хвилин випустив 21-річного Ореста Лебеденка. У запасі Олімпіка залишилися: 20-річний Ігор Снурніцин, 22-річний Тимур Чогадзе та 21-річний Андрій Кравчук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гості на початку матчу взяли м’яч під свій контроль, проте підопічним Климовського не вистачало гостроти у завершальній стадії атаки. Було багато помилок у простих ситуаціях. За півгодини матчу голкіпери команд відверто нудьгували. Полтавчани ніяк не можуть знайти свою гру.

На 37-й хвилині з ударом Балашова впорався Ткаченко. На 38-й хвилині замість Васіна, який травмувався у гру увійшов молодий Кравчук. Перший тайм поступово наближається до завершення, а моментів майже немає.

На початку другого тайму характер гри не змінився. Команди не квапляться додавати у активності, темп так і залишається повільним. На 55-й хвилині Тейшейра пробив поруч зі стійкою. Помітно, що полтавчани емоційно виснажені після перемоги у півфіналі Кубка України. На 61-й хвилині замість Кулача у гру увійшов Власов. На 62-й хвилині з ударом Шахаба впорався Ткаченко. На 63-й хвилині замість Романовського на полі з’явився Кравчук. На 66-й хвилині Власов низом пробив повз ворота. На 73-й хвилині кіпер Ворскли витягнув м’яча з кута. Перша реальна нагода у матчі. На 90+2 хвилині замість Шехіча на полі з’явився Гаджук.

Ворскла — Олімпік — 0:0

Ворскла: Ткаченко — Пердута, Чеснаков, Опанасенко, Васін (Кравчук, 38), Шехіч (Гаджук, 90+2), Пуцлін, Ребенок (Луізао, 46), Кане, Кулач (Власов, 61), Степанюк.

Олімпік: Кичак — Лебеденко, Політило, Шахаб (Баланюк, 64), Балашов (Пасіч, 64), Кравченко, Цимбалюк (Вербний, 45+4), Гришко, Романовський (Кравчук, 64), Зотько, Тейшейра (Ксьондз, 85).

Після 27 матчів у Ворскли 27 очок і дев’яте місце, а у Олімпіка 24 очка і десята позиція.

З почином! Каргбо: ставлю за мету забити чотири голи до кінця сезону

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.