Каргбо: ставлю за мету забити чотири голи до кінця сезону

20-річний нападник київського Динамо Ібрагім Каргбо поділився своїми враженнями від дебюту за команду. Нагадаємо, що Ібрагім вийшов на заміну у недавньому півфіналі Кубку України з Минаєм. За словами молодого бельгійця, він щасливий від того що нарешті отримав шанс зіграти за “біло-синіх”


Я дуже щасливий отримати шанс нарешті зіграти за Динамо. Особливо приємно, що мій дебют припав на півфінал Кубка України, у якому наша команда показала хорошу гру та здобула перемогу. Для мене це було певним тестом, щоб перевірити, наскільки я готовий після 6-7 місяців поза футболом, — зізнався Ібрагім Каргбо в інтерв’ю сайту Динамо. Гадаю, наразі мені потрібно ще 2-3 гри, щоб повернути свою оптимальну форму. Усі кажуть, що мені дуже пощастило отримати можливість бути заявленим на останні матчі чемпіонату у зв’язку зі зсувом термінів проведення сезону.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Вирушивши з командою до Минаю, ти вже знав, що отримаєш ігровий час?

Я тренувався з командою, перебуваючи в хорошому настрої, був готовий до гри. За день до матчу тренер сказав: “Не забудь паспорт, ти летиш із нами”. Я розпочинав зустріч на лаві запасних, однак мав відчуття, що тренер може надати мені кілька хвилин на полі. У підсумку я зіграв 30 хвилин і дуже цьому радий.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

Ти вийшов на позицію центрфорварда, однак був більш активним на флангах, навіть мав можливість забити, пройшовши до воріт зліва.

Так, я отримував м’яч із центру, тому не мав інших варіантів там уже було 3-4 захисники. Єдиною можливістю було зайти з флангу, я знав, що швидший за оборонців суперника та намагався цим скористатися.

 Ти грав за першу команду лише протягом зимового міжсезоння, після чого була тривала перерва. Наскільки вже відчуваєш партнерів на полі?

Гадаю, взаєморозуміння стане кращим у наступних іграх. У першому матчі могло статися все що завгодно, тому що це півфінал, ситуація була трохи напружена. Ми повинні були перемогти, адже ми — Динамо, ми не можемо програвати маленьким командам на Кубок. Головним був результат.

А що стосується особисто мене, то, гадаю, після кількох ігор у мене з’явиться кращий зв’язок із партнерами. На тренуваннях усе добре, але впевнений, що можу зіграти краще у наступній грі, у якій знову отримаю шанс.

Спаринг на зборах: Каргбо проти Хачеріді. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Після півроку в клубі вже не відчуваєш мовної проблеми?

У нас є перекладач Дмитро, він допомагає зрозуміти, що кажуть тренер або гравці. До того ж є можливість поговорити з тренером: інколи я сам підходжу та розпитую про те, що міг би поліпшити, які помилки виправити.

На зимових зборах ти відзначився двома забитими м’ячами в одному матчі перед тим, як отримав травму. Скільки голів можемо очікувати від Ібрагіма Каргбо до кінця сезону, якщо ти виходитимеш у складі?

Я не можу казати напевно чи робити обіцянки, бо все залежатиме від ігрового часу та від того, як складатиметься кожна гра. Скажу так: ставлю собі за мету забити чотири м’ячі до кінця сезону. Гадаю, це було б непоганим результатом. До того ж ти ніколи не знаєш, можна оформити хет-трик в одному матчі.

Стіна 16-річний Ісенко відбиває три пенальті і виводить Ворсклу до фіналу Кубка України



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.