Динамо з автоголом 20-річного нападника Каргбо бите Десною

У центральному матчі 28-го туру Прем’єр-Ліги Десна приймала Динамо на стадіоні ім. Гагаріна. Відзначаємо появу у стартових складах команд двох гравців з реєстру Золотого таланту. Зустріч завершилася перемогою Десни — 3:2. Автогол у свій пасив записав молодий форвард Динамо Ібрагім Каргбо

Олександр Рябоконь з перших хвилин випустив 20-річного Юхима Коноплю. У запасі залишався 20-річний Ілля Шевцов.

Олексій Михайличенко довірив місце у старті 20-річному нападнику Ібрагіму Каргбо. У резерві лишилися: 21-річний Микола Шапаренко, 19-річний Георгій Цитаішвілі, 21-річний Назарій Русин та 20-річний Олександр Сирота.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На 4-й хвилині Динамо відкриває рахунок у матчі. М’яч відскочив від Огірі і Циганков потужним ударом влучив у ціль. Ось такий активний початок матчу для Динамо.

Після пропущеного м’яча Десна взяла м’яча під свій контроль. На 11-й хвилині після прострілу Фаворова Філіппов у дотик пробив повз ворота. На 12-й хвилині Кузик віддав у штрафну на Картушова, який випередив Караваєва і спочатку не зміг переграти Бущана, а з другої спроби забив у порожні ворота. 1:1. Супер початок матчу. На 18-й хвилині Картушов навісив на Будківського і нападник Десни пробив вище воріт. На 20-й хвилині Кузик не реалізував вихід один на один. Жахлива гра захисників Динамо у першій половині тайму. На 23-й хвилині Каргбо пробив вище воріт. На 25-й хвилині з ударом Кузика впорався Бущан. Знову ж таки гості дають багато вільного простору гравцям Десни.

На 26-й хвилині після кутового Десна виходить вперед. Після навісу Кузика м’яч влучив у Каргбо і залетів у ворота. 2:1. Надзвичайно результативні 26-ть хвилин матчу у Чернігові. Після другого пропущеного м’яча гравці Динамо додали в активності, але без загострень.

На 47-й хвилині з ударом Де Пени впорався Паст. Кияни прогнозовано з перших хвилин другого тайму кинулися відіграватися, але господарі поки що дуже вдало захищаються. На 59-й хвилині Десна вибігає у контратаку, та Кузик з вигідної позиції не зміг переграти Бущана. Крім удару Де Пени за перші 20 хвилин тайму динамівці нічого не створили. На 71-й хвилині з-за меж штрафної вище воріт пробив Караваєв. Гра наближається до завершення, а кияни все ніяк не можу зламати масований захист Десни.

На 82-й хвилині вище воріт пробив Тотовицький. На 86-й хвилині після прострілу Де Пени Циганков зрівнює рахунок. 2:2 На 87-й хвилині замість Буяльського у гру увійшов Шапаренко. На 90-й хвилині з ударом Вербіча впорався Паст.

На 90+2 хвилині Десна вириває перемогу. Після навісу Арвеладзе з кутового Гітченко головою за неймовірною траєкторією відправляє м’яча у сітку.

Десна — Динамо — 3:2

Голи: Картушов (12), Каргбо (26, автогол), Гітченко (90+2) — Циганков (4, 86).

Десна: Паст — Тамм, Огіря, Домбровський, Філіппов (Старенький, 84), Картушов (Арвеладзе, 90+1), Гітченко, Конопля, Будківський (Тотовицький, 74), Фаворов, Кузик (Мостовий, 74).

Динамо: Бущан — Кадірі, Вербіч, Шепелєв (Сидорчук, 58), Андрієвський (Дуелунд, 63), Караваєв, Буяльський, Шабанов, Каргбо (Де Пена, 46), Кендзьора, Циганков.

Перша перемога Десни над Динамо у Чернігові. Після 28 турів у Динамо 55 очок і друге місце, у Десни 52 очка і четверта позиція.

Перший є! Каргбо: ставлю за мету забити чотири голи до кінця сезону

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.