16-річний Ісенко відбиває три пенальті і виводить Ворсклу до фіналу Кубка України

У Маріуполі пройшов другий півфінальний матч Кубка України. Місцевий Маріуполь приймав полтавську Ворсклу на стадіоні ім. Бойка. Відзначаємо появу у стартовому складі команд п’ятьох гравців з реєстру Золотого таланту. Основний час матчу завершився результативною нічиєю (1:1), а у серії пенальті перемогу здобули полтавчани

Відзначимо, що за Ворсклу з пенальті в основний час забив Ібрагім Кане, а у серії пенальті 16-річний воротар Павло Ісенко тричі парирував удари гравців Маріуполя і став героєм матчу.

Олександр Бабич з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Віктора Корнієнка та 22-річного півзахисника Дмитра Топалова.

У резерві залишилися: 22-річний воротар Артем Поспєлов, 22-річний захисник Олексій Биков, 19-річний півзахисник Олексій Кащук та 21-річний нападник Андрій Кулаков.

Юрій Максимов довірив місце у старті: 21-річному голкіперу Дмитру Різнику, 22-річному захиснику Папу-Альюну Ндіайє, 20-річному захиснику Ібрагіму Кане. У запасі залишилися: 16-річний голкіпер Павло Ісенко, 18-річний нападник Данило Кравчук, 19-річний Валерій Дубко та 17-річний Євген Павлюк.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гості на перших хвилинах більше контролювали м’яч, проте до небезпечних нагод справа не доходила. На 15-й хвилині Ібрагім Кане завдав потужного удару, проте м’яч пролетів повз ворота. За стартові 15-ть хвилин матчу було багато позиційної боротьби і мінімум загострень.

На 21-й хвилині пробивав Чурко, але Різник впорався з ударом півзахисника Маріуполя. На 31-й хвилині перше попередження у матчі отримав Топалов. З ударом Кане зі штрафного впорався Гальчук, а Чеснаков, який опинився першим на м’ячі, пробив вище воріт. Команди поступово намацують свою гру. На 37-й хвилині господарі відкривають рахунок у матчі. Горбунов з-за меж штрафного пробивав і влучив у Чурка, від якого м’яч відлетів у ворота. 1:0. У протоколі автором м’яча було записано саме Горбунова. Таким чином, перша половина матчу закінчується за мінімальної переваги господарів. Ворсклі обов’язково потрібно додавати у другому таймі, якщо команда розраховує на вихід у фінал.

З перших хвилин другої половини зустрічі полтавчани кинулися відіграватися. Після подачі Ребенка небезпечно пробивав Скляр, але м’яч пролетів повз ворота. На 52-й хвилині Гальчук виручив свою команду зреагувавши на удар головою Ребенка. На 60-й хвилині замість Кулача у гру увійшов Кравчук. Маріуполь за 20 хвилин другого тайму не турбував Різника.

На 69-й хвилині на полі з’явилися Кулаков та Кащук, а на 73-й Биков.

На 78-й хвилині Тищенко у власній штрафній завалив Степанюка і Монзуль призначила одинадцятиметровий, який реалізував Ібрагім Кане. 1:1. Ось так невдало увійшов у гру Тищенко. Після активного початку тайму підопічні Максимова дещо збавили оберти. На 79-й хвилині попередження отримав Пап-Альюн. Помітно, що Ворскла у функціональному плані переважає Маріуполь. На 89-й хвилині міг забивати Кане, проте Ібрагім не зміг переграти Гальчука. Таким чином, основний час матчу завершився унічию.

На 94-й хвилині небезпечно пробивав Фомін, але нападнику Маріуполя не вистачило точності. На початку першого екстратайму Ворскла більш націлена ворота, гості контролюють м’яч. У першій 15-хвилинці додаткового часу команди не забивали. Помітно, що суперники не хочуть ризикувати і все йде до серії пенальті. На 114-й хвилині за розмови попередження отримав Биков. На 120-й хвилині у гру увійшов 16-річний воротар Павло Ісенко. Дуже цікавий хід від Юрія Максимова.

Таким чином, фіналіст визначиться у серії одинадцятиметрових. У підсумку, Ворскла завдяки трьом відбитим Ісенком пенальті виходить у фінал Кубка України, де зустрінеться з Динамо.

Маріуполь — Ворскла 1:1

Голи: Горбунов (37) — Кане (80, пенальті).

Серія пенальті: Пуцлін — 0:1, Кулаков (воротар), Шехіч (вище воріт), Кащук — 1:1, Кане — 1:2, Полегенько (2:2), Скляр (2:3), Ігнатенко (воротар), Баєнко (воротар), Корнієнко (воротар).

Маріуполь: Гальчук — Корнієнко, Чоботенко, Яворський (Биков, 73), Полегенько, Горбунов (Дава, 56), Ігнатенко, Мишньов (Тищенко, 75), Чурко (Кулаков, 69), Топалов (Кащук, 69), Фомін (Дудік).

Ворскла: Різник — Сапай, Пап-Альюн Ндіайє (Баєнко, 81), Кане, Пердута, Скляр, Пуцлін, Ребенок (Шехіч, 76), Степанюк, Кулач (Кравчук, 60).

Дуелунда прорвало Динамо без проблем виходить до фіналу Кубка України

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.