Динамо без проблем виходить до фіналу Кубка України

У селищі Минай, на Минай-арені, у матчі півфіналу Кубка України першоліговий Минай приймав київське Динамо. Гра завершилася сухою перемогою гостей (2:0). Відзначимо, що за Динамо у цьому матчі дебютував 20-річний нападник Ібрагім Каргбо

Олексій Михайличенко довірив місце у стартовому складі 21-річному захиснику Денису Попову. У другому таймі на полі з’явилися: 21-річний захисник Віталій Миколенко, 21-річний півзахисник Микола Шапаренко та 20-річний нападник Ібрагім Каргбо.

Василь Кобін з перших хвилин випустив 22-річного захисника Олександра Маткобожика. У другій половині зустрічі у гру увійшов 21-річний нападник Сергій Машталір та 21-річний півзахисник Олексій Шпак.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Динамівці вже на дев’ятій хвилині відкрили рахунок у матчі. Дуелунд обігрався у стінку з Караваєвим і відправив м’яча у сітку. 0:1. Після пропущеного м’яча господарі активізувалися, навіть завдали двох ударів по воротах, проте Жичикову та Нурієву не вистачило точності. На 27-й хвилині кияни могли збільшувати свою перевагу, проте Фран Соль не реалізував одинадцятиметровий, який заробив Дуелунд.

Свій другий м’яч віце-чемпіони України все ж забили до перерви. Після передачі Андрієвського Дуелунд відправив м’яча у сітку. Дубль для легіонера з Данії.

Атакує Дуелунд. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Другу половину зустрічі динамівці грали на класі і спокійно довели матч до логічного завершення. Відзначимо, що на 61-й хвилині вперше у футболці Динамо на полі з’явився молодий Каргбо.

У підсумку, Динамо святкує перемогу і виходить до фіналу Кубка. Суперник киян визначиться 24-го червня у матчі Маріуполя та Ворскли.

Минай — Динамо 0:2

Голи: Дуелунд (9, 39).

Нереалізований пенальті: Соль (27).

Минай: Попович — Стасюк Жичиков (Машталір, 71), Допілка, Маткобожик, Вагін (Ткачук, 40), Нурієв, Книш (Голодюк, 71), Глагола (Шпак, 43), Пиняшко, Оринчак.

Динамо: Бойко — Піварич (Миколенко, 88), Шабанов, Попов, Караваєв, Шепелєв (Буяльський, 46), Андрієвський, Дуелунд (Шапаренко, 72), Вербич, де Пена (Циганков, 60), Соль (Каргбо, 60).

Круглі цифри Ювілейний матч для молодих футболістів Динамо

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.