Барселона з голом молодого Фаті переграла Леганес

У матчі 29-го туру Ла-ліги зустрічалися Барселона та Леганес. Гра проходила на Камп Ноу і завершилася перемогою іменитих господарів. Відзначаємо, що відкрив рахунок у матчі 17-річний нападник Ансумане Фаті

Головний тренер Барселони Сетьєн довірив місце у стартовому складі юному нападнику Ансу Фаті. У другому таймі у гру увійшов 20-річний півзахисник Рікард Пуч. У складі Леганеса не було жодного гравця з реєстру Золотого таланту.

У першому таймі Барселона не форсувала події, у господарів майже не було моментів. Проте, каталонці змогли витиснути максимум зі свого єдиного удару у площину воріт. Ектор Фірпо віддав на Фаті і Ансу, звільнившись від захисників, пробив низом під стійку. 1:0.

Додамо, що Фаті провів дуже якісний поєдинок: в його активі 11 єдиноборств (6 переможних), 4 обведення (з семи спроб), 91% точності передач і в два рази більше дотиків до м’яча, ніж у Грізманна. У відсотковому відношенні вундеркінд Барселони був навіть ефективніший Лео Мессі в деяких показниках.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Після перерви Барселона зробила усе можливе, щоб не дати супернику відігратися. Каталонці забили всередині другого тайму, проте арбітр зафіксував мінімальний офсайд у Грізманна.

На 69-й хвилині гравці Барселони збільшили свою перевагу. Хонатан Сільва у власному штрафному сфолив на Мессі Ліонель сам реалізував одинадцятиметровий. 2:0. У підсумку, Барселона святкує перемогу і продовжує лідирувати у чемпіонаті. Після 29-го турі у каталонців 64 залікові пункти, а у Леганеса — 23. Команда залишається останньою.

Чемпіонат Іспанії. 29 тур

Барселона — Леганес — 2:0

Голи: Фаті (42), Мессі (65, пенальті).

Вилучення: Агірре, 90+4.

Барселона: Тер Штеген Піке (Юмтіті, 73), Ракітіч, Лангле, Бускетс (Відаль 63), Рамос (Пуч, 73), Мессі, Грізманн, Фірпо, Роберто (Семеду, 53), Фаті (Суарес, 54).

Леганес: Куельяр Авазем, Герреро (Каррільо, 71), Бустінса, Сільва (Родрігес, 71), Меса (Ассале, 46), Ресіо (Хіль, 85), Ерасо (Амаду, 63), Руйбаль, Перес, Тарін.

Самим сгодятся Директор Барселоны: не будем продавать игроков академии для заработка

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.