Лєднєв: були пропозиції з європейських клубів, та я хочу грати за Динамо

21-річний півзахисник Зорі Богдан Лєднєв розповів про зацікавленість з боку європейських клубів. Також хавбек пояснив чому відхилив пропозицію донецького Шахтаря

«У Шахтар я міг перейти, коли в Динамо пішов після Малаги, після Дніпра. Вибір стояв між Динамо і Шахтарем, але я обрав київський клуб. У дитинстві грав у Києві, Ліга чемпіонів… Пам’ятаю, що ми подавали м’ячі постійно, — згадує Богдан Лєднєв в інтерв’ю Роману Бебеху для YouTube-каналу Бомбардир. Зараз у мене були пропозиції з Європи, але на даний момент хочеться грати в Динамо. Була Бельгія, ще один хороший клуб, але поки що не склалося. Прийняв для себе рішення стати основним в Динамо. Якщо в київській команді у мене буде така ж статистика, то це буде зовсім інший рівень.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У новому контракті з Динамо клаусули немає. Про це особливо не замислювався. Зараз головне завдання — добре виступити із Зорею, потім, влітку — зарекомендувати себе в Динамо.

У Зорі у мене закінчується оренда, їду до Києва. Зараз в команді мене можуть потравити, мовляв, ми будемо в Лізі чемпіонів грати, а ти в Лігу Європи заїдеш. Але це все жарти, ніхто мене серйозно не травить, та й з мого боку немає приводів, що я десь недопрацьовую. Я до кінця чесно відпрацюю контракт і буду віддаватися в кожній грі.

Молодь б’є! Молодий хавбек Зорі — найкращий в УПЛ за кількістю ударів

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.