Челсі з голом Крістіана Пулішіча руйнує Віллу

У матчі 30-го туру англійської Прем’єр-Ліги зустрічалися Челсі та Астон Вілла. Гра завершилася вольовою перемогою Челсі 2:1. Відзначимо, що один із м’ячів у матчі забив 21-річний півзахисник Челсі Крістіан Пулішіч


У складі Астон Вілли вийшли: 22-річний півзахисник Дуглас Луїс та 22-річний нападник Кейнан Девіс.

Тренерський штаб Челсі довірив місце у стартовому складі 21-річному півзахиснику Мейсону Маунту. У другому таймі у гру увійшли: 20-річний захисник Ріс Джеймс та 21-річний півзахисник Крістіан Пулішіч.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гості активно розпочали гру, контролювали хід протистояння, проте наприкінці першого тайму змушені були відіграватися. Кепа впорався з першим ударом Хауса після навісу у штрафний майданчик, але з добиванням Кортні вже нічого не міг зробити. (1:0).

Буквально за дві хвилини другого тайму гравці Челсі перевернули ситуацію з ніг на голову. Спочатку гості зрівняли рахунок після відмінного навісу від Аспілікуети: іспанець знайшов кросом на дальній стійці Пулішіча 1: 1. Майже відразу капітан «синіх» оформив другий ассист: Сезар змінив фланг, отримав передачу після стінки Маунта і Жиру, а потім повернув на Олів’є француз розвернувся і пробив Хюланда 1: 2.

У підсумку, перемога надає можливість Челсі скоротити відставання від Лестера. Після 30-ти турів Челсі з 51 очком четвертий, а Астон Вілла з 26 очками — передостання.

Астон Вілла — Челсі — 1:2

Голи: Хаус (43) Пулішіч (60), Жиру (62).

Астон Вілла: Нюланд Таргетт, Мінгс, Хаус, Конса Хуріхейн (Накамба, 70), Луїс, МакГінн (Хота, 87) Гріліш, Девіс (Саматта, 57), Ель-Газі (Трезеге, 70).

Челсі: Аррісабалага Алонсо, Крістенсен, Рюдігер, Аспілікуета Маунт, Канте, Ковачич (Барклі, 55) Лофтус-Чик (Пулішіч, 55), Жиру (Абрахам, 80), Вілліан (Джеймс, 90).

Некогда, играть надо Хавбек Челси: «Нет времени приспосабливаться к пустым стадионам»

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.