Кулаков: зараз для нас кожен матч принциповий та надзвичайно важлививй

21-річний нападник Маріуполя Андрій Кулаков поділився своїми очікуваннями від матчу 26-го туру чемпіонату УПЛ з полтавською Ворсклою. Футболіст відзначив, що його команда налаштовується на складну гру

— Тиждень тому Маріуполь нарешті повернувся на поле після тривалої паузи. Який в команді настрій після цієї гри?

— Звичайно ми дуже нудьгували за футболом, тому після першої гри у нас були неймовірні позитивні емоції. Було дуже жарко, але ми старалися, віддали на полі всі сили і після гри в роздягальні могли сміливо дивитися один одному в очі.

Зараз настрій у команді хороший. Ми вже відновилися після складної гри з Олімпіком. Думаю, і матч з Ворсклою буде не менш складним: будуть складні погодні умови, суперник хорошого рівня. Тому ми налаштовуємося на складний поєдинок і позитивний результат. Постараємося зіграти в свою гру — володіти м’ячем, атакувати і пресингувати суперника.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Те, що через півтора тижні вашій команді належить провести ще один матч з Ворсклою (цього разу в півфіналі Кубку України), позначиться на майбутньому матчі?

— Думаю що ні. До Кубка ми проведемо ще два матчі в чемпіонаті, тому зараз ми концентруємося тільки на найближчих іграх.

— З Ворсклою азовцям зазвичай складно грати. Команди часто є сусідами по турнірній таблиці і конкурентами. Чи можна вважати цей матч принциповим?

— Звичайно. Зараз для нас всі ігри є принциповими. Ми повинні зайняти місце, яке дозволить нам поборотися в «стиках» за путівку в кваліфікацію Ліги Європи. І ми розуміємо, що Ворскла — один із наших конкурентів і це буде дуже важлива гра.

— Чи вистачить сил у Маріуполя? Все-таки команда тривалий період не тренувалася і не грала, а зараз складні погодні умови. Плюс зовсім скоро вашій команді належить проводити по два матчі на тиждень …

— Думаю, сил нам вистачить. Плюс можна проводити по п’ять замін у матчі. Зараз у нас є ще трохи часу для того, щоб набрати необхідні кондиції і бути готовими до складного графіку. Будемо працювати на максимумі.

— Зараз через пандемію матчі не тільки в Україні проходять без глядачів. Наскільки важко буде грати при порожніх трибунах?

— Звичайно, це мінус. Але все команди в рівних умовах.

Еліта знов перемагає Олександрія та Черкащина зіграли другий за два тижні спаринг

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.