Олімпік та Маріуполь з голами Кравчука та Кащука грають унічию

У неділю продовжилася програма 25-го туру УПЛ. У Києві зустрічалися Олімпік та Маріуполь. Для азовців ця гра стала першою після відновлення чемпіонату. Матч проходив на стадіоні Динамо ім. Лобановського. Відзначаємо появу у стартових складах команд чотирьох гравців з реєстру Золотого таланта. Матч завершився результативною нічиєю (2:2), з голами Кащука та Кравчука

Ігор Климовський з перших хвилин випустив 21-річного захисника Ореста Лебеденка. У резерві залишилися: 20-річний захисник Ігор Снурніцин, 22-річний півзахисник Темур Чогадзе та 21-річний півзахисник Андрій Кравчук.

Олександр Бабич довірив місце у старті Маріуполя: 22-річному захиснику Олексію Бикову, 21-річному нападнику Андрію Кулакову та 22-річному нападнику Дмитру Топалову. У запасі залишилися: 22-річний воротар Артем Поспєлов, 20-річний захисник Назарій Муравський, 19-річний захисник Олексій Кащук та 21-річний захисник Віктор Корнієнко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гравці Олімпіка активніше розпочали матч, провели декілька атак, проте без загострень. Починаючи з п’ятої хвилини Маріуполь почав більше контролювати м’яч. На 6-й хвилині першого удару у матчі завдали гості. Удар Федорчука заблокував захисник. За 15 хвилин гри команди не створили жодного моменту. Голкіпери обох колективів сумували.

На 17-й хвилині Олімпік відкриває рахунок у матчі. Після передачі Шахаба відзначився Балашов. 1:0. Досить несподіваний розвиток подій. За 25 хвилин гості не створили жодного моменту. На 28-й хвилині після розіграшу штрафного з далекої відстані пробивав Горбунов, але з його ударом у блискучому стилі впорався Кичак. На 35-й хвилині Маріуполь зрівнює рахунок. Після подачі зі штрафного у виконанні Топалова Чоботенко головою відправив м’яча у сітку. 1:1. Команди витискають максимум зі своїх нагод. У підсумку, перша половина зустрічі закінчується результативною нічиєю. Перший тайм запам’ятався рівною грою, тому результат закономірний.

Другу половину зустрічі активніше почали господарі. На 49-й хвилині мали виходити вперед гравці Олімпіка, але після передачі Шахаба Балашов не зміг переграти Гальчука. Блискуча гра голкіпера Маріуполя. На 54-й хвилини сольний рейд вдався Кулакову, проте Андрій з вигідної позиції против вище воріт.

На 57-й хвилині замість Сергія Горбунова у гру увійшов Віктор Корнієнко. 15 хвилин другого тайму господарі грали першим номером, а підопічні Бабича сподівалися на швидкий вихід з захисту у напад. На 64-й хвилині замість Романовського у гру увійшов Кравчук. Помітно, що гравці Олімпіка у другому таймі за грою переважають свого суперника. На 70-й хвилині після удару Шахаба м’яч полетів повз ворота.

На 74-й хвилині після навісу Чурка Корнієнко на дальній стійці не зміг дотягнутися до м’яча. На 76-й хвилині замість Федорчука у гру увійшов Олексій Кащук. На 82-й хвилині м’яч після удару Пасіча влучив у поперечину, проте Кравчук зміг добити у порожні ворота. 2:1. Другий м’яч для Андрія у сезоні.

На 85-й хвилині після навісу Корнієнка Олексій Кащук зрівнює рахунок. 2:2 Через хвилину міг забивати Чурко, проте В’ячеслав пробив повз ворота. Неймовірний розвиток подій у матчі. На 90+4 хвилині Пасіч не зміг реалізувати вихід один на один. Знову ж таки блискуче грає Гальчук. У підсумку, гра завершується результативною нічиєю.

Після 25-го туру Маріуполь з 27-ма очками залишається восьмим, а Олімпік з 21-м заліковим пунктом посідає 11-те місце.

Олімпік — Маріуполь — 2:2

Голи: Балашов (17), Кравчук (82) — Чоботенко (35), Кащук (85).

Олімпік: Кичак — Лебеденко, Політило, Шахаб (Ксьондз, 86), Балашов (Баланюк, 75), Кравченко, Цимбалюк, Гришко, Тейшейра (Пасіч,  64), Романовський (Кравчук, 64), Зотько.

Маріуполь: Гальчук — Кірюханцев (Тищенко, 77), Чоботенко, Дава, Биков, Ігнатенко, Федорчук (Кащук, 76), Горбунов (Корнієнко, 57), Топалов (Чурко,63), Мишньов, Кулаков (Фомін, 63).

На одного менше Колос без вилученого гравця збірної мінімально поступається Зорі

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.