Миколенко — у трійці найкращих гравців тижня

Журналісти авторитетного сайту Команда 1 назвали трійку найкращих гравців минуло тижня у чемпіонаті УПЛ. Відзначимо, що у цей список потрапив 21-річний захисник Динамо Віталій Миколенко, який провів дуже якісний поєдинок з Олександрією, який кияни виграли з рахунком 5:1

  1. Віталій Буяльський (Динамо)

У минулі вихідні після ляпасу від Шахтаря Динамо реабілітувалося і розгромило в 25-му турі УПЛ Олександрію (5:1).

У цьому матчі півзахисник динамівців Віталій Буяльський оформив дубль, хоча і трохи схибив, з першої спроби не зумівши забити пенальті в ворота Паньківа.

Проте, в грі з олександрійцями кандидат до лав національної збірної України побив власний рекорд голів в УПЛ за один сезон, оформивши вже вісім м’ячів, що дозволило йому наздогнати бомбардирів команди Бесєдіна, Циганкова і Вербича.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

  1. Марлос (Шахтар)

Донецький Шахтар мчить до свого найшвидшого чемпіонського титулу в історії, і один з найвагоміших внесків у цей успіх в нинішньому сезоні творить півзахисник збірної України Марлос.

Хавбек “гірників” вийшов з карантину у відмінній формі, забивши у двох іграх чотири голи. Тиждень тому від його більярдних ударів постраждало київське Динамо, а в минулий уїк-енд — чернігівська Десна. Український бразилець, який оформив дев’ятий дубль у своїй українській кар’єрі, в грі з чернігівцями міг навіть зробити хет-трик, але не забив пенальті.

Додамо, що завдяки чотирьом останнім голам, Марлос записав на свій рахунок вже 13 забитих голів в УПЛ і вийшов за цим показником на друге місце (перший Мораес — 18 голів).

  1. Віталій МИКОЛЕНКО (Динамо)

У гонитві за другою путівкою в Лігу чемпіонів і срібними нагородами чемпіонату в 25-му турі УПЛ Динамо не мало права на осічку в грі з Олександрією.

У підсумку кияни підійшли до матчу зібраними і відправили у ворота Паньківа п’ять голів. Один з них — на рахунку захисника збірної України Віталія Миколенко. Молодий динамівець відзначився на 65-й хвилині, замкнувши передачу від Віталія Буяльського, після чого відсвяткував забитий гол, імітуючи риболовлю (на фото).

Забивши третій гол у нинішньому чемпіонаті, футболіст також удостоївся похвали від експертів УПЛ, яка в підсумку визнала його найкращим гравцем цього туру, — повідомляє сайт zbirna.com.

Засмутив Миколенко: знову довелося вибачатися перед Паньківим

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.