Динамо з голами Русина та Миколенка розгромно перемагає Олександрію

У Києві у матчі 25-го туру Прем’єр-Ліги зустрічалися четверта та п’ята команди чемпіонату за підсумками минулого туру. Київське Динамо приймало Олександрію. Гра проходила на НСК Олімпійський. Матч з трьома пенальті та вилученням завершився перемогою Динамо (5:1). Відзначаємо забиті м’ячі у виконанні Русина та Миколенка


Олексій Михайличенко з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Віталія Миколенка, 21-річного нападника Назарія Русина та 19-річного півзахисника Георгія Цитаїшвілі. У резерві залишилися: 17-річний захисник Ілля Забарний, 19-річний захисник Олександр Сирота та 20-річний нападник Беніто.

Володимир Шаран не випустив жодного гравця з реєстру Золотого таланту. У запасі залишався 22-річний воротар Олег Білик.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У стартові хвилини динамівці взяли м’яча під свій контроль, проте гості не давали вільних зон своєму більш іменитому супернику. На 6-й хвилині через себе пробивав Цитаїшвілі, проте м’яч пролетів вище воріт. Перший удар у матчі. За 10-ть хвилин команди не свторили жодного гольового моменту. Було багато позиційної боротьби та помилок у простих ситуаціях.

На 13-й хвилині Ковалець в штрафній штовхнув у спину Цитаїшвілі і арбітр вказав на позначку. Активний Гіо досяг свого. Удар Буяльського потягнув Паньків, але Кендзьора опинився першим на м’ячі і віддав на того ж Буяльського, який і заштовхнув м’яча у сітку. 1:0.

На 19-й хвилині динамівці заробляють другий одинадцятиметровий. Дубра у своїй штрафній звалив Русина. Назарій холоднокровно реалізував одинадцятиметровий. Жахливі дії захисників Олександрії призвели до такої солідної переваги киян за рахунком. На 27-й хвилині швидку та красиву комбінацію провели гості. Сітало скинув на Банаду, проте Євген з 11-ти метрів пробив вище воріт. Перша гольова нагода у матчі для підопічних Шарана. На 31-й хвилині Кадірі завалив Сітала і Віталій Романов зафіксував порушення правил. Грешичкін потужним ударом реалізує одинадцятиметровий. 2:1. Третій пенальті за півгодини матчу. Просто неймовірно!

На 35-й хвилині міг забивати Ковалець, проте Кирило з вигідної позиції пробив повз ворота. На 36-й хвилині після кутового ганець Кадірі пробив поруч зі стійкою. Після забитого м’яча гравці Олександрії почали грати солідніше, гості непогано комбінували. У підсумку, надзвичайно насичений на події перший тайм завершується за мінімальної переваги Динамо.

Початок другого тайму пройшов за рівної гри. На 55-й хвилині Дубра у центрі поля притримав рукою Русина і отримав друге попередження. Олександрія залишається у меншості. На 57-й хвилині з вигідної позиції Буяльський не влучив у ворота. У більшості динамівці додали в активності.

На 65-й хвилині після передачі Буяльського на дальній стійці захисники залишили Миколенка і Віталій відправив м’яча у сітку. 3:1. На 75-й хвилині Задерака неймовірним за красою ударом влучив у поперечину. На 81-й після прострілу Кендзьори Де Пена забиває у порожні ворота. 4:1. Олександрія посипалася і на 83-й хвилині Віталій Буяльський забиває другий для себе м’яч у матчі. 5:1. На 84-й хвилині замість Кендзьори у гру увійшов Беніто. Дебют для Беніто в офіційних матчах.

Динамо — Олександрія — 5:1

Голи: Буяльський (14, 83), Русин (20, пенальті), Миколенко (65), Де Пена (81) — Гречишкін (31, пенальті).

Нереалізований пенальті: Буяльський (14).

Вилучення: Дубра (55).

Динамо: Бойко — Сидорчук, Кадірі, Шепелєв, Цитаїшвілі (Караваєв, 62), Миколенко, Андрієвський (Де Пена,62), Буяльський (Дуелунд, 84), Шабанов, Русин (Соль, 73), Кендзьора (Беніто, 84).

Олександрія: Паньків — Ковалець (Грицук, 70), Третьяков (Шастал, 79), Мірошніченко, Бухал, Лучкевич (Задерака, 69), Сітало (Безбородько, 69) Пашаєв, Гречишкін, Банада (Гордієнко, 59), Дубра.

Динамо після 25-го туру з 49 очками посідає третє місце, а Олександрія з 43-ма очками залишається п’ятою.

Як у воду дивився Попов: з кожним матчем у фізичному плані Динамо буде легше

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.