Русин: результат матчу з Олександрією закономірний

21-річний нападник Динамо поділився своїми враженнями від перемоги над Олександрією у матчі 25-го туру УПЛ (5:1). Назарій відзначив, що після рахунку 2:0 динамівці дали Олександрії відчути свободу. Нагадаємо, що один із м’ячів у матчі у свій актив записав молодий нападник

— Динамо давно не перемагало з таким великим рахунком. Які емоції після результату 5:1 та як можеш оцінити свою гру та гру команди?

— 5:1 — це впевнена перемога, рахунок говорить сам за себе. Якщо перемогли з таким результатом, значить, зіграли добре. А себе оцінювати не буду, це має робити тренерський штаб, — розказав Назарій Русин в інтерв’ю офіційному сайту Динамо.

— В останні дні різко змінилася погода: після тривалого періоду дощів тепер дуже спекотно. Це вплинуло на самопочуття та стан гравців під час матчу?

— Якщо чесно, було дуже важко та незвично. Ми сміялися, що нібито знаходимося на мангалі. Настільки складно було грати в таку спеку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Динамо двічі зустрічалося з Олександрією в березні. Чи відбулися за період карантину якісь зміни в цій команді, чи змогла вона здивувати?

— Я вже вшосте граю з Олександрією: тричі — у складі Зорі, і ще тричі — у складі Динамо. Не можу сказати, що побачив у грі цієї команди щось нове чи інакше. Усе так само, як було раніше.

— В останніх матчах з Олександрією нашій команді досить непросто давалися перемоги. У цьому поєдинку вилучення у складі “городян” полегшило завдання для Динамо?

— Не знаю, чи зіграло вилучення вирішальну роль, але воно допомогло нам. Грати у більшості стало легше. Я вважаю, що ми здобули закономірний результат.

Назарій пробиває пенальті. Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Захисник Олександрії Дубра отримав два попередження за фоли проти тебе. Обидві картки — справедливі? Він грав жорстко? 

— Я взагалі вважаю, що в першому епізоді він мав отримувати червону картку, оскільки я виходив один на один, а він мене збив у своєму штрафному. Гадаю, що так, обидва попередження та вилучення заслужені.

— Динамо результативно почало матч, до 20-ї хвилини вже вело з рахунком 2:0. Однак наприкінці першого тайму Олександрія перехопила ініціативу, забила гол. Що тренерський штаб казав у перерві, яку установку давав на другий тайм?

— Після рахунку 2:0 ми дали олександрійцям трохи відчути свободу, тому тренери попросили, щоб ми більше їм цього не дозволяли, діяли більш зібрано та продовжували грати у свою гру.

— Чому вирішив пробивати пенальті у той самий кут, куди не забив Буяльський? Був упевнений, що Паньків цього разу стрибне в інший бік?

— Навіть не знаю, просто в той момент вирішив так ударити. Що стосується забобонів, що гравцеві, який заробив пенальті, не на фарт його виконувати, то я в це не вірю, у мене такого немає.

— Наступна гра — проти Зорі. З якими думками очікуєш виїзду в гості до далеко не чужої для себе команди?

— Нам треба вигравати — і все. Потрібно добре зіграти, щоб отримати перемогу. Більше не очікую нічого. Що стосується сильних сторін Зорі, то вони здорово виходять в атаку, добре контролюють м’яч та пресингують, і у цієї команди хороший тренер.

— Ти встиг півроку пограти під керівництвом Скрипника. Чи не розпитував у тебе тренерський штаб Динамо про секрети Зорі та чи будеш святкувати гол, якщо зможеш відзначитися в суботу?

Стосовно Зорі тренерський штаб у мене не питав, можливо, ще спитають. А якщо заб’ю у ворота Зорі, то святкувати гол не буду.

Не аванс Михайличенко: при можливості будемо давати Беніто шанс

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.