Михайличенко: при можливості будемо давати Беніто шанс

Головний тренер київського Динамо Олексій Михайличенко поділився враженнями від розгромної перемоги над Олександрією (5:1) у матчі 25-го туру Прем’єр-Ліги. Також тренер киян прокоментував дебют 21-річного нігерійського вінгера Беніто

— Казати про те, що рівень гри та результат були важливими для нас, думаю, не доводиться. Особливо після програшу в попередньому турі Шахтарю хлопці були сповнені бажання та впевненості довести, що це була випадковість. Настрій був дійсно хорошим. Ми знаємо Олександрію, як добротну команду, з характером, силову, організовану, тому в жодному разі не можна було поступитися їм у цих компонентах. Те, що ми й намагалися робити.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Якщо говорити про саму гру, то після того, як рахунок став 2:0, ми, на мій погляд, трохи відпустили хід поєдинку, тим самим дозволивши супернику повернутися у гру. Цього не потрібно було робити — навпаки, необхідно було продовжувати діяти в тій же манері, не давати шансів Олександрії, оскільки це команда вольова та з характером. Це треба було враховувати.

У другому таймі ми продовжували за можливістю діяти на тих же швидкостях, і коли отримали більшість, я дуже радий, що хлопці не зупинилися, не стали грати на утримання рахунку, незважаючи на спекотну погоду, продовжували йти вперед, створювати моменти і, нехай не всі, але багато вдалося реалізувати. І, звичайно ж, вилучення поставило гостей у скрутне становище, ми ж продовжували грати у свій футбол та досягли тієї переваги, яка нам необхідна була. Радий, що нам вдалося реалізувати багато моментів, які ми створили.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

Яку характеристику ви би дали Беніто, який вийшов наприкінці гри? Коли він зможе отримувати більше ігрового часу?

Коли ми побачимо його готовність на ту кількість часу, на яку він заслуговує, та всі його можливості. Коли на карантині бігали по два футболісти, по чотири-п’ять, то важко визначити, наскільки той чи інший гравець готовий влитися в команду. Ми даємо йому шанси, дивимося, як він працює в загальній групі. Буде можливість — будемо давати шанс проявити себе. Причому, не лише йому, а й нам побачити, що він може на футбольному полі під час гри, — відзначив Олексій Михайличенко в інтерв’ю офіційному сайту клубу.

Почин Восьмий нігерієць з розгромом дебютує за Динамо

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.