Перед матчем з Десною Фернандо злякався, а потім забив

21-річний нападник Шахтаря Фернандо поділився своїми враженнями від повернення до стартового складу “гірників”. Надагадаємо, що у матчі 25-го туру УПЛ Шахтар переміг Десну (3:2), а Фернандо відзначився забитим м’ячем

— Я дуже щасливий від того, як команда сьогодні себе показала. Дуже радий, що повернувся до стартового складу після тривалої паузи. Величезна радість і велике щастя з цього приводу, — сказав Фернандо Ютюб-каналу Шахтаря. — Після карантину я дуже наполегливо працював. З Португалії я повернувся більш сконцентрованим. Завжди працював, щоб прогресувати. Навіть під час паузи я працював щодня, повністю віддавався тренуванням по відеозв’язку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Коли дізнався, що гратиму в старті, відчув метелики в животі. Навіть трохи перелякався. Зрозумів, що це час, щоб показати себе, щоб в майбутньому ігрової практики було ще більше.

Дві перемоги забезпечать нам чемпіонство, тому сконцентровані на цьому. На кожен матч налаштовуємося, як на останній. Хочемо стати чемпіонами якомога швидше.

Головний тренер Шахтаря Луїш Каштру вважає, що Фернандо «більш швидкий і, можливо, трохи сильніший фізично», аніж досвідчений нападник  Жуніор Мораес. Наставник планує давати бразильцеві більше ігрової практики.

У січні Фернандо достроково повернувся в Шахтар з оренди у португальському Спортінгу. Бразилець так і не провів жодного матчу за першу команду “левів”. У другій частині нинішнього сезону 21-річний бразилець провів чотири матчі за “гірників”, забивши один м’яч.

Шахтар очолює УПЛ, випереджаючи Зорю на 16 очок. 14 червня “гірники” зіграють з Колосом.

Почин Восьмий нігерієць з розгромом дебютує за Динамо

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.