Каштру: Фернандо ще молодий, але дуже цікавий футболіст

Головний тренер Шахтаря Луїш Каштру поділився враженнями від перемоги над Десною (3:2), а також порівняв 21-річного нападника Фернандо і досвідченого Жуніора Мораеса. За словами Каштру, тренерський штаб не ставить молодих гравців в основу, поки вони не збагнуть принципів гри гірників

— Складна гра проти команди, яка змагається за місце в Лізі чемпіонів. Ми дуже швидко забили перший гол і змогли цілковито контролювати перший тайм. У другому за триманням м’яча були трохи гірші. До перерви було більше варіативних атак як на флангах, так і в середині, у другій половині не так просто. Результат 3:2 дає нам 3 очки прямуємо далі. Ми прагнемо стати чемпіонами і є дуже близькими до цього, наводить слова Луїша Каштру офіційний сайт Шахтаря.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Фернандо або Мораес на вістрі: наскільки для вас це різні команди? Зважаючи на вміння Жуніора відбігати в глибину, приймати м’яч спиною до воріт, тоді як Фернандо більш прямолінійний і швидкий футболіст…

Наш стиль лишається таким самим. Як ви правильно відзначили, це гравці з різними профілями. Фернандо швидший, можливо, трохи сильніший фізично, однак ще не такий гарний в останній третині, як Мораес. Він ще молодий і зростає, тому ми чекаємо правильних моментів, аби випускати його. Знаємо, що молодих футболістів не можна ставити до того, як вони збагнуть основні принципи нашої гри. Часто буває, що ми намагаємось надати їм час, коли вони ще не готові. Учинивши так, ми не допомагаємо, а робимо тільки гірше.

Атакує Фернандо. Фото фейсбук Десни.

Наразі ми зрозуміли: Фернандо в принципі розвинувся такою мірою, що може провести на полі більшу частину матчу. Так, це два різні гравці. Хоча вони додають команді те саме. Єдина різниця: Фернандо здебільшого забігає в дальні зони, Мораес у коротші. Дуже цікаві футболісти, насправді. Зараз мене цікавить те, щоб хлопці в принципі були готові виступати на цій позиції, добре інтегрувалися до нашої команди. Мораес є дуже компетентним, це гравець національної збірної. Фернандо ще дуже молодий, та втім уже демонструє дуже цікаву гру.

Вщент! Динамо з голами Русина та Миколенка розгромно перемагає Олександрію

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.