Молодим французьким захисником Ворскли цікавляться в Іспанії

22-річний французький захисник полтавської Ворскли Пап-Альюн Ндіайе потрапив до сфери інтересів іспанських та російських клубів

В інтерв’ю французьким ЗМІ молодий захисник Ворскли Пап-Альюн Ндіайе також розповів про перехід до полтавського клубу і про перші кроки у новій команді.

— Розкажіть про те, як опинилися в Україні і завоювали місце в основі Ворскли?

— Я приїхав на перегляд минулого літа. Спочатку планувалося, що це буде тиждень, але вже після перших тренувань все пішло так добре, що президент клубу вирішив на мене подивитися особисто. У підсумку, я провів велику тренувальну сесію, і він сказав тренеру, що хоче відразу ж підписати мене.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Так я опинився у Ворсклі. Спочатку вийшов на 5 хвилин в матчі з Карпатами, а потім вийшов у старті на поєдинок проти Шахтаря. Ми програли 4:0, але я думаю, що я відіграв непогано.

На жаль, наші поразки тривали, що призвело до зміни тренера. У цей момент я перестав постійно грати: був мовний бар’єр, та й тренер більше ставив мене на місце опорного. У підсумку, я на деякий час випав зі складу та навіть зіграв три матчі за дубль.

Пап-Альюн (№92). Фото vorskla.com.ua.

Але після чергової дуже важкої поразки у Львові був призначений новий тренер, після чого я знову отримав свій шанс. Новий тренер поставив мене в центр оборони, і після мого вдалого матчу з Дніпром-1 я знову повернувся в основу.

— Місцева преса часто хвалить вашу гру, ставлячи в різні символічні збірні.

— Припустимо, у нас було два великих матчі з київським Динамо і Шахтарем. У цих матчах я дійсно зіграв добре, після чого опинився в команді тижня за версією кількох видань. Також потрапив в символічну збірну УПЛ.

Ндіайе проти Тете. Фото shakhtar.com.

— За вами стежать російські та іспанські клуби. Що думаєте про майбутнє?

— Я йду від матчу до матчу, не надто проектую себе на майбутнє. У мене контракт з Ворсклою до 2021 року. Нещодавно ми відновили чемпіонат. Є хороший проект з тренером, який розраховує на мене.

Я не звертаю занадто багато уваги на все це, навіть якщо це мені лестить. Зацікавлені клуби знають, до кого звертатися, — сказав Ндіайе в інтерв’ю виданню Goal.

Не дотерпіли Ворскла з голом 19-річного хавбека не втримала перемогу

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.