Олександрія з допомогою пенальті вириває перемогу у Зорі

У матчі 24-го туру чемпіонату УПЛ Олександрія приймала Зорю. Гра проходила на стадіоні Ніка в Олександрії. Відзначимо, що на полі з перших хвилин з’явилися два гравці, які відповідають реєстру Золотого таланту. Матч завершився перемогою Олександрії 1:0


У стартовому складі Олександрії не було жодного гравця з реєстру Золотого таланту. У резерві Володимир Шаран залишив: 22-річного голкіпера Олега Білика, 21-річного захисника Владислава Бабогло та 22-річного захисника Тимура Стецькова. Віктор Скрипник з перших хвилин випустив: 22-річного захисника Євгена Чеберка та 21-річного півзахисника Богдана Лєднєва. У запасі залишився 22-річний нападник Максим Луньов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Олександрія активно розпочала гру, але удар Ковальця з лінії воротарської заблокував Хомченовський. На другій хвилині пробивав Сітало, але з його ударом впорався Махарадзе. Свою нагоду створили і гравці Зорі, але Кочергіну не вистачило точності. Надзвичайно цікавий початок матчу.

Перші 10 хвилин пройшли за рівної гри, з моментами у виконанні обох колективів. Зоря більше володіє м’ячем, але Олександрія впевнено захищається. На 19-й хвилині господарі провели хорошу атаку, проте захисники Зорі відбилися. На 20-й хвилині Кабаєв на швидкості увірвався у штрафну, але в останній момент його удар заблокував Пашаєв. На 21-й хвилині з вигідної позиції вище воріт пробив Перовіч. Хороший відрізок матчу для гостей.

На 32-й хвилині Ковалець подав з флангу і Третьяков пробив головою в руки Махарадзе. На 37-й хвилині Третьяков прострілив з флангу і Мірошніченко з декількох метрів не влучив у ворота. Блискуча комбінація підопічних Шарана. У підсумку, команди йдуть на перерву з рахунком 0:0. Перший тайм запам’ятався втраченими можливостями у обох команд.

На початку другому тайму характер гри не змінився. Зоря атакувала, а Олександрія вдало захищалася. У стартові 20 хвилин у Олександрії нічого не виходило у нападі. Взагалі, на середину другої половині зустрічі було вкрай обмаль моментів, на відмінну від першого тайму. Помітно, що відповідальність за результат тиснула на команди. На 69-й хвилині першу нагоду у таймі створила Олександрія. З потужним ударом Ковальця у неймовірному стрибку впорався Махарадзе. У другій половині тайму Олександрія додала в активності. Помітно, що підопічні Шарана виглядають більш свіжими. На 74-й хвилині у гру увійшов Луньов. Буквально через дві хвилини Максим отримав попередження.

На 82-й хвилині після перадачі Лєднєва пробивав Юрченко, але захисник Олександрії заблокував удар. На 84-й хвилині другу жовту отримав Михайліченко. На останні хвилини Зоря залишається в меншості.

На 89-й хвилині Банада пробив у стійку і у продовженні епізоду після боротьби з Абу Ханною гравець Олександрії впав. Арбітр призначив одинадцятиметровий. Після перегляду VAR Арановський не змінив своє рішення. Пенальті реалізував Гречишкін. 1:0.

У підсумку, Олександрія святкую перемогу після неоднозначного рішення арбітра. Зоря після 24-го туру з 46 очками на даний момент залишається другою, а Олександрія набирає 43 очка і посідає п’яту позицію.

Олександрія — Зоря — 1:0

Голи: Гречишкін (90+4, пенальті).

Олександрія: Паньків — Ковалець, Третьяков (Задерака, 61), Мірошніченко, Бухал, Лучкевич (Шастал, 79), Сітало (Безбородько, 79), Пашаєв, Грицук (Банада, 56), Гречишкін, Дубра.

Зоря: Махарадзе — Хомченовський (Луньов, 74), Вернидуб, Чеберко, Михайличенко, Цвек, Юрченко (Іванісеня, 88), Кочергін, Лєднєв (Абу Ханна, 89), Перович (Громов, 73), Кабаєв (Тимчик, 60).

Погнали! Десна переграла Колос у першому офіційному матчі після паузи

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.