Десна переграла Колос у першому офіційному матчі після паузи

Колос та Десна відкривали програму 24-го туру чемпіонату УПЛ. Це був перший офіційний матч для обох команд після вимушеної паузи. Гра проходила у Києві, на стадіоні Оболонь-Арена і завершилася перемогою Десни з рахунком 2:0. Відзначимо, що у складах команд з перших хвилин вийшов всього один гравець з реєстру Золотого таланту

Руслан Костишин з перших хвилин випустив 21-річного півзахисника Євгена Смирного. У резерві залишилися: 20-річний воротар Євгеній Кучеренко, 20-річний півзахисник Станіслав Сорокін та 22-річний нападник Олег Кожушко.

У складі Десни не було жодного молодого гравця. У резерві Олександр Рябоконь залишив 20-річного захисника Юхима Коноплю.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Десна активно розпочала гру, гості взяли м’яч під свій контроль та провели декілька гострих атак. Проте, першого удару у матчі завдали гравці Колоса: з пострілом Вільхамссона впорався Паст. Дощ вносив свої корективи у перебіг матчу: на полі було багато води і це заважало командам продемонструвати всі свої найкращі якості. На 10-й хвилині після подачі Богданова з кутового небезпечно пробивав Лисенко, але Паст впорався з ударом нападника Колоса. Перший удар у площину воріт у Десни завдав Калітвінцев, але без небезпеки для Яшкова.

Поступово Колос перехопив ініціативу. Небезпечно зі штрафного пробивав Богданов, але повз ворота. Перші 30 хвилин матчу пройшли за рівної боротьби. На 36-й хвилині з вигідної позиції Смирний не зміг переграти Паста. Удар був дуже легкий. У підсумку, перший тайм завершився нульової нічиєю. Хоч команди і не забивали, проте гра була досить інтенсивною.

На початку другого тайму характер гри не змінився. Десна більше володіла м’ячем, проте без нагод. За стартові 15-ть хвилин інтенсивність матчу помітно знизилася.

На 64-й хвилині Десна відкрила рахунок у матчі. Тотовицький навісив з лівого флангу і Денис Фаворов головою відправив м’яча у сітку. 0:1. На 66-й хвилині Колос заробив одинадцятиметровий. Фаворов сфолив на Вільхамссоні. Проте, Гавриш не реалізував пенальті. Блискуча гра Паста.

Після пропущеного м’яча Колос заграв набагато активніше. На 72-й хвилині замість Ільїна вийшов Олег Кожушко. На 74-й хвилині після штрафного міг забивати Тамм, але захисник не влучив у ворота. На 77-й хвилині Лисенко опинився на самоті, але не влучив у ворота з декількох метрів. Неймовірна нагода для Колоса. На 79-й хвилині з далекої відстані пробивав Домбровський, але вище воріт.

На 80-й хвилині замість Калітвінцева у гру увійшов Конопля. На 84-й хвилині Десна подвоїла перевагу. Філліпов скинув на Картушова і Єгор переграв Яшкова. 0:2. На 86-й хвилині замість Мілька у гру увійшов Станіслав Сорокін. На 90+2 хвилині свій шанс мав Морозко, але з його ударом впорався Паст. У підсумку, Десна здобуває надзвичайно важливі три залікові пункти.

В активі Десни 46 очок. Підопічні Рябоконя наздоганяють Динамо та Зорю і виходять на третє місце. Колос з 26 очками залишається шостим.

Десна — Колос — 2:0

Голи: Фаворов (64), Картушов (84).

Нереалізовані пенальті: Гавриш(66)

Колос: Яшков — Єфремов, Гавриш, Петров, Ємець, Богданов, Мілько (Сорокін, 86), Смирний (Морозко, 83), Ільїн (Кожушко, 72), Вільхамссон (Костишин), Лисенко(Бондаренко, 83)

Десна: Паст — Тамм, Огіря, Домбровський (Єрмаков, 90+2), Філіппов (Гітченко, 90+2), Калітвінцев (Конопля, 80), Тотовицький (Будківський, 85), Мостовий, Гуцуляк (Картушов, 46), Імереков, Фаворов.

Епідемія Один із матчів 24-го туру УПЛ не відбудеться через коронавірус

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.