Гол 19-річного захисника допоміг Баварії розбити Айнтрахт

У матчі 27-го туру чемпіонату Німеччини лідер таблиці — Баварія — здобув переконливу перемогу над Айнтрахтом. Матч завершився з рахунком 5:2. Один із м’ячів у свій актив записав 19-річний захисник Баварії Альфонсо Девіс

Відзначаємо, що у стартовому складі господарів на цю гру вийшов 19-річний захисник Альфонсо Девіс (на фото). Аді Хуттер довірив місце на полі в основі Айнтрахта 20-річному захиснику Обіте Н’Діка.

Баварія розпочала гру в повільному темпі. Господарі активізувалися тільки після 10-ї хвилини. На 17-й після прострілу Мюллера відзначився Горецка. Наприкінці першого тайму забив вже сам Мюллер. Таким чином, Баварія з комфортним рахунком пішла на перерву. Відразу після неї Роберт Левандовські зробив рахунок розгромним. Після того, як доля матчу майже була вирішеною, активізувалися гості. За короткий проміжок часу дубль у свій актив записав Хінтереггер.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Проте, інтрига у матчі жила не довго. На 61-й хвилині перевага господарів знову стала солідною. Після помилки Фернандеса м’яч опинився у Девіса, який з правого краю пробив у дальній кут — 4:2. Відзначимо, що у другому таймі у гру увійшли 20-річний півзахисник Баварії Мікаель Кюізанс та 19-річний нападник Джошуа Зіркзеє.

На 74-й хвилині Хінтереггер забив знову. Проте вже у власні ворота. Таким чином, Баварія здобуває впевнену перемогу 5:2 і продовжує лідирувати у Бундеслізі.

Баварія — Айнтрахт — 5:2

Голи: Горецка (17), Мюллер (41), Левандовські (46), Девіс (61), Хінтереґґер (74, автогол) — Хінтереґґер (52, 55).

Баварія: Нойєр — Павар, Боатенг (Ернандес 73), Алаба, Девіс — Кімміх (Кюізанс 85), Горецка — Коман (Зіркзеє 85), Мюллер, Перішич (Ґнабрі 64) — Левандовські.

Айнтрахт: Трапп — Н’Діка (Чендлер 46), Хінтереґґер, Ільзанкер, Туре — Роде (Камада 71), Фернандес — Костич, Гачінович (Соу 71), да Коста (Дурм 76) — Сілва (Дост 76).

Знову дуплетом У Хаверца знову дубль, Байєр перемагає Боруссію М

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.