У Хаверца знову дубль, Байєр перемагає Боруссію М

У матчі 27-го туру чемпіонату Німеччини Байєр на виїзді здолав Боруссію з Менхенгладбаха. Гра завершилася з рахунком 3:1 на користь фармацевтів. Відзначимо, що два м’ячі у цьому матчі у свій актив записав 20-річний Кай Хаверц

У стартовому складі Байєра вийшли: 21-річний Едмонд Тапсоба, 20-річний Муса Діабі та 20-річний Кай Хаверц. У складі господарів не було жодного гравця, який відповідає реєстру Золотого таланту.

Менхенгладбахська Боруссія на своєму полі пропустила від Байєра вже на сьомій хвилині: Карім Белларабі знайшов розрізним пасом у штрафному суперника Кая Хаверца, який пробив поміж ніг Яна Зоммера — 0:1.

Після перерви Боруссія зрівняла рахунок. Після навісу Плеа майстерним ударом відзначився Маркус Тюрам. На 58-й хвилині гості знову вийшли уперед. Хаверц реалізував одинадцятиметровий і таким чином записав у свій актив дубль — 1:2 На 81-й хвилині крапку у матчі поставив Свен Бендер, який забив після навісу з кутового.

Таким чином, Байєр здобуває три залікові пункти і перемагає вже у другому турі після відновлення змагань.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Борусія М — Байєр — 1:3

Голи: Тюрам (52) — Хаверц (7, 58, пенальті), Бендер (81).

Боруссія М: Зоммер — Лайнер, Гінтер, Ельведі, Бенсебаіні — Нойхаус, Штробль (Бенеш, 76) — Хоффман, Емболо (Штіндль, 12), Тюрам (Вендт, 78) — Плеа.

Байєр: Градецкі — Вайзер, Тапсоба, Драгович (Баумгартлінгер, 81), Дейлі Сінкгравен — Чарлес Арангіс, С. Бендер — Белларабі (Бейлі, 66), Демірбай, Діабі — Хаверц.

Молодь б’є Дербі Берліна: Герта громить Уніон, Кунья знову забиває



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.