Дербі Берліна: Герта громить Уніон, Кунья знову забиває

У матчі 27-го туру Бундесліги зустрічалися дві команди з Берліна.  Герта не залишила шансів своєму супернику. Гра завершилася з рахунком 4:0. Відзначаємо, що один із забитих м’ячів у свій актив записав 20-річний  Матеус Кунья.

У стартовому складі Герти з перших хвилин вийшов 20-річний Матеус Кунья. У складі Уніон Берлін не було жодного гравця, який відповідає реєстру Золотого таланту.

Гра почалася в повільному темпі, з декількома небезпечними моментами у Герти.  Всі основні події у матчі відбулися у другому таймі. Відзначимо, що у другій половині зустрічі у складі Герти на полі з’явився 21-річний нападник Джавайро Ділросун.

На 51-й хвилині господарі вийшли уперед. Після навісу Платтенхарда відзначився Ібішевіч. Вже через хвилину Герта забила вдруге. Після передачі Ібішівіча Лукебакіо відправив м’яча у сітку 2:0. На 61-й хвилині гол у свій актив записав молодий Матеус Кунья, який закрутив м’яча у дальній нижній кут. Крапку у матчі на 77-й хвилині поставив Боята 4:0.

У підсумку, Герта святкує розгромну перемогу у дербі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Герта Уніон — 4:0

Голи: Ібішевіч (51), Лукебакіо (52), Кунья (61), Боята (77).

Герта: Ярстайн — Пекарік, Боята, Торунаріга, Платтенхардт — Груйіч, Шельбред — Лукебакіо (Ділросун, 76), Даріда, Кунья (Міттельштедт, 66) — Ібішевіч (Пьонтек, 75).

Уніон: Гікіевіч — Хюбнер, Фрідріх, Паренс — Тріммель, Премель, Андрій (Кроос, 72), Райхель (Раерсон, 63) — Інгвартсен (Уджа, 57), Бюлтер (Маллі, 63) — Андерссон (Польтер, 71).

Молодь б’є У збірній 26-го туру Бундесліги — двоє молодих снайперів

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.