Попов: найбільший мінус у матчі з Рухом — відсутність глядачів

21-річний захисник Динамо Денис Попов поділився своїми враженнями після контрольного матчу з львівським Рухом. Нагадаємо, що поєдинок завершився з рахунком 0:0.

Захисник Динамо Денис Попов відіграв у спарингу з Рухом всі 90 хвилин, а після нульової нічиєї розповів про свої емоції від першого післякарантинного матчу.

— Денисе, які емоції залишив перший матч після довгої паузи?

— Почуття позитивні. Радий повернутися на поле, зіграти нарешті у футбол. Хоч матч і неофіційний. Зіграв 90 хвилин, почуваюся добре, але, мені здається, потрібно ще набирати, аби було ідеально.

— Як готувалися до цього товариського матчу, на що був акцент у тренуваннях протягом цих десяти днів, відтоді як дозволили проводити командні тренування?

— Як такої, підготовки саме до цього матчу не було. Ми готуємося до поновлення сезону. Було більше роботи з м’ячами, аби налагодити взаємодію в команді, а також тактичні вправи. А у фізичному плані всі хлопці на хорошому рівні.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— У зв’язку з карантином, є якісь обмеження під час тренувань і знаходження на базі, такі як носіння масок, часта дезінфекція рук, соціальне дистанціювання?

— Під час тренувань на футбольному полі цих обмежень неможливо дотримуватися. Але на базі — так, увесь персонал ходить у масках, на кожному поверсі стоїть дезінфектор, усі постійно дезінфікують руки. Тож усе під контролем, усі дотримуються правил безпеки.

— Якщо порівнювати тренування до карантину і після, щось змінилося у вимогах тренерського штабу?

— Особливих змін у вимогах не було. Головна відмінність зараз — це те, що на трибунах немає глядачів. Це найбільший мінус. В іншому — працюємо так, як і працювали.

— Наскільки команда чекає і готова до матчу з Шахтарем?

— Наскільки готова — покаже безпосередньо сама гра. А готуватися почнемо, мабуть, уже після вихідного. Завтра у нас ще одне тренування. Гадаю, з нового тижня почнемо готуватися безпосередньо до цього матчу. Звісно, усі скучили за іграми. За будь-якими іграми, навіть сьогоднішній товариський матч був для нас довгоочікуваним.

Шабанов і Попов. Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Чи були претензії щодо гри сьогодні у тренерського штабу? Чого не вистачило, щоб реалізовувати атаки?

— Були моменти і хороші, і погані —ибез цього нікуди. Звичайно, погано, що не забили. Хоча моменти у нас були хороші. Просто не вистачило реалізації безпосередньо під час моментів. У принципі, особливих зауважень не було.

— У цій грі головним було згадати ігрові зв’язки, взаємодії?

— Так, важливо було відчути ігровий ритм.

— Як ти вважаєш, до старту офіційних ігор команді потрібно буде провести ще один або кілька спарингів?

Якщо буде така можливість, то, гадаю, тренерський штаб запланує ще якісь товариські гри, — сказав Денис Попов в інтерв’ю офіційному сайту Динамо.

Прикро Вийшовши з карантину Динамо втратило Шапаренка, Циганкова й Бурду

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.