Дубль Устименка приніс Олександрії перемогу над Ворсклою

Олександрія та Ворскла провели перший контрольний матч після вимушеної паузи. Гра проходила на стадіоні Ніка і завершилася перемогою підопічних Володимира Шарана — 4:2. Відзначимо, що вирішальні м’ячі у свій актив записав 21-річний нападник Денис Устименко

У стартовому складі Ворскли Юрій Максимов довірив місце 21-річному голкіперу Дмитру Різнику та 20-річному півзахиснику Климу Приходьку. У другій половині зустрічі на полі з’явилися: 19-річний захисник Ібрагім Кане , 20-річний захисник Наджиб Якубу та 18-річний нападник Данило Кравчук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На жаль, ФК Олекандрія не надала свій протокол, тому стартовий склад команди залишається невідомим.

Гра розпочалася у повільному темпі, але саме гості першими відкрили рахунок. На 17-й хвилині Павло Ребенок відкрив рахунок у матчі. Проте, ще у першому таймі Олександрія змогла не тільки відігратися, але і вийти вперед. На 23-й та 30-й хвилинах забивав Бухал. Гліб записав м’ячі у свій актив після стандартів.

У другому таймі до 81-й хвилині не полі було дуже мало конструктиву. Аж поки Опанасенко злету не відправив м’яча у сітку, зрівнявши рахунок.

Якубу проти Устименка. Фото vorskla.com.ua.

Проте, на останніх хвилинах матчу у Олександрії знайшовся свій герой. Це 21-річний Денис Устименко, який вирішив долю матчу. Молодий нападник забивав на 83-й та 89-й хвилинах. У підсумку, Олександрія святкує перемогу у першому після паузи матчі.

Олександрія — Ворскла — 4:2

Голи: Бухал (23, 30), Устименко (83, 89) — Ребенок (18), Опанасенко (81).

Ворскла (1 тайм): Різник — Чеснаков, Альюн (Баєнко, 27), Сапай, Пердута, Габелок, Приходько, Степанюк, Кулач, Ребенок, Васін.

Ворскла (2 тайм): Ткаченко — Баєнко, Мартиненко, Артур, Павлюк, Кане, Габелок (Опанасенко, 73), Приходько, Якубу, Скляр, Кравчук.

По нулям Динамо із Русиним у старті голів у спарингу не забивало

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.