Чемпіонат Естонії повернувся: українці поки що тільки серед порушників

Ще один європейський чемпіонат вийшов із карантину. Відзначаємо, що 21-річний півзахисник Нимме Калью Владислав Хомутов отримав попередження у дебютному матчі після відновлення змагань, а 20-річний захисник Левадії Олександр Сафронов через дискваліфікацію взагалі пропускав цей тур

Чемпіонат Естонії після паузи, викликаної пандемією коронавірусу, відновився 19-го травня.  У стартовому складі Нимме Калью зіграли одразу два українця: 21-річний півзахисник Владислав Хомутов (на фото) і захисник Андрій Маркович. Владислав відзначився гірчичником.

Нагадаємо, що Хомутов почав свої виступи у Нимме Калью ще влітку 2019 року. За цей час Владислав встиг зіграти у 17-ти матчах чемпіонату та Ліги Європи. Молодий український півзахисник відзначився шістьма забитими м’ячами.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У першому матчі після відновлення чемпіонату Нимме Калью переграв Курессааре з рахунком 2:0. Захисник Іван Лобай залишився на лаві запасних.

У ще одному поєдинку зіграв екс-захисник київського Динамо і полтавської Ворскли Зураб Очігава. Його Левадія зустрічалася з Легіоном, і перемогла з рахунком 2:0. Українець записав в свій пасив гірчичник. 20-річний захисник Левадії Олександр Сафронов відбував дискваліфікацію, зароблену ще до карантину: в одному з матчів його вилучили з поля.

Після другого туру Нимме Калью і Левадія ділять першу сходинку, маючи в своєму активі по шість залікових пунктів.

Прийшов, зфолив, переміг Сафронов: дебют у Левадії? Гол, перемога, вилучення

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.