Першим новачком Прикарпаття став 17-річний форвард

Андрій Хома, Прикарпаття

Відразу двох новачків додав до свого складу івано-франківський клуб за останній тиждень, Золотий Талант тішиться, що обидва футболісті — молоді, й входять до сфери інтересів нашого проекту

Прикарпаття, що виступає у чемпіонаті Першої ліги, підписало контракти з першими новачками поточного літнього міжсезоння. Спочатку підпис ставив 17-річний нападник Андрій Хома. Хлопець народився 23 вересня 2001 року. Досі виступав за команду Прикарпаття U-19, за яку минулого сезону зіграв 45 матчів та забив 33 голи. Нагадаємо, івано-франківці посіли у Групі 1 четверте місце й до плей-офф не потрапили.

У Прикарпатті Андрій Хома виступатиме під номером 10, інформує офіційний сайт клубу. Від себе додамо, що у контрольних матчах форвард справно виходить на заміну.

Іван Пастух, Прикарпаття

Другим новачком став трохи старший захисник Іван Пастух (народився 18 березня 1998 року). Останньою командою 21-річного захисника був аматорський долинський Нафтовик, у складі якого гравець став чемпіоном Івано-Франківської області, зігравши 16 матчів та забивши 2 голи.

А й справді Тренер дубля Десни: «Якщо футболіст тягне, яка різниця, скільки йому років»

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.