Тренер дубля Десни: «Якщо футболіст тягне, яка різниця, скільки йому років»

Про підготовчий процес, спаринги та кадрові зміни у складі молодіжної команди Десни проект Золотий Талант днями розповідав. Тепер надаємо слово очільнику колективу

Головний тренер Десни U-21 Олександр Пищур розповів клубній пресслужбі про підготовку дублюючого складу до старту нового молодіжного чемпіонату, у першому турі якого чернігівці зіграють із однолітками зі Львова.

— Триває вже третій тиждень підготовки. Ми зіграли товариські матчі з Десною U-19 та Авангардом (Корюківка). Подивилися що та як. Для нас результат не був головним. Нам просто потрібна була товариська гра, щоб подивитися на якому етапі підготовки ми знаходимося.

До чемпіонату залишилося 12 днів. Спробуємо провести ще пару ігор. Зараз в нас з’явилося поле: ми тренуємося на Текстильнику. Намагаємося тут поєднувати усе, усувати усі недоробки, які були у спортшколі, робити тактичні напрацювання…

— Чи відомо хто точно покинув команду та чи багато гравців на перегляді?

— Ми не можемо нікого запрошувати: у нас є обмеження за кількістю людей. До того ж мають грати місцеві хлопці. Тому ми поки що обходимося своїми. На цей час пішов тільки Рома Вовк, адже він перейшов у першу команду, та й за віком у U-21 вже не проходить.

Роман Вовк (№10)

— Попереду два тижні підготовки. На якому зараз етапі, що в першу чергу треба підтягнути до початку чемпіонату?

— Фізично ми вже підтягнулися. До цього тренувалися у дворазовому режимі. Зараз будемо переходити на одноразовий, працювати над тактикою, стандартними положеннями…

— У першому таймі матчу з корюковським Авангардом у нападі грав Ваш син — Олександр Олександрович. Чи буде він виступати у чемпіонаті U-21?

— Будуть грати ті хто можуть, ті хто є. На цей час у нас два нападника. Якщо футболіст влаштовує тренерський штаб, якщо вони бачать, що гравець «тягне», яка різниця скільки йому років 14 чи 20?..

Розгулялися Дублери Олександрії навіть без Купцова перемагають молодь Ворскли і команди Першої ліги

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.