Тренер Дніпра-1 про швидкість Вакулка та амбіції Супряги

У черговому товариському поєдинку дебютант Прем’єр-ліги Дніпро-1 зустрічався із тамтешнім вже можна сказати старожилом Олімпіком. Новачок проявив зухвалість і впевненість у собі, а ось у новоспеченого бразильского тренера олімпійців роботи ще не початий край

Головний тренер Дніпра-1 Дмитро Михайленко підвів підсумки контрольного матчу проти донецького Олімпіку — 2:1, відзначивши результативну гру 19-річного нападника Владислава Супряги.

— Були якісними обидва тайми: і перший, і другий були хорошими в плані гри та емоцій, хороші м’ячі були забиті, — цитує Дмитра Михайленка прес-служба клубу. — Говорити про те, що є повне задоволення, звичайно, зарано. Я розумію і рівень команди суперника, у якого було багато гравців на оглядинах, хтось тільки приїхав, тому тут є своє пояснення їхній не дуже злагодженій грі. Що стосується нашої гри, то навіть не знаю, який тайм сподобався більше. В обох таймах були хороші моменти. У першому мені не сподобалося кілька епізодів в обороні, але в цілому можна оцінити спаринг, як позитивний. І емоції зараз також позитивні.

Днепр-1, Олимпик

Фото olimpik.com.ua

— Сьогодні у складі команди дебютував новачок Юрій Вакулко. Що скажете про цей трансфер?

— Він спочатку належав іншому клубу, тому ми особливо його не розглядали, як потенційний трансфер, але далі склалася можливість підписати з ним контракт, тому цим ми, звичайно, задоволені, адже для нас важливо мати досвідчених футболістів у хорошому ігровому віці. У нас багато молоді, і багато досвідчених футболістів, від яких вже важко вимагати якогось прогресу. Тому Юрій для нас важливий і з точки зору інвестицій в майбутнє, а крім того, це хороший швидкісний гравець, який добре діє у захисті, хоча йому ще потрібен час, щоб зрозуміти нашу гру і ігрові принципи. Але дуже важливо, що він зараз з нами, що він пройшов нашу школу, і для нього Дніпро не порожній звук. Тому ми, звичайно, цим трансфером задоволені, а от його гру по 15-ти хвилинам я б оцінювати не став.

— Сьогодні Сафронов у першому таймі грав на правому фланзі, а у другому — в центрі оборони. Це говорить про те, що ви дивитесь його на різних позиціях?

Це говорить про те, що у нас захворів Романюк і все (посміхається).

Признался Нападающий сборной Украины U-20: «Не ожидал, что на финал Петраков поставит меня в основной состав»

— Супряга зараз забиває і набирає впевненості?

Будь-який футболіст, коли забиває, почне відчувати психологічну впевненість. Це стосується не тільки молоді, Супряги, або когось іншого. Тут питання його особистих амбіцій, наскільки він бажає забивати і прогресувати. Зрозуміло, що у нас велика група молодих футболістів, і усі вони володіють талантом, тому тільки від них залежатиме, як вони будуть працювати і використовувати ті хвилини і шанси, які будуть з’являтися. У нас немає інших футболістів. Тому ми дуже на них розраховуємо на їх серйозність, мотивацію і майстерність.

Підвищення Канадський нападник переїздить із Києва до Дніпра

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков мая/июня в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Георгий Цитаишвили (Динамо, сборная Украины U-20) (30%, 300 голосов)
  • Даниил Сикан (Мариуполь, сборная Украины U-20) (25%, 254 голосов)
  • Владислав Супряга (Динамо, сборная Украины U-20) (17%, 168 голосов)
  • Алексей Кащук (Шахтер, сборная Украины U-20) (7%, 70 голосов)
  • Михаил Мудрык (Арсенал, сборная Украины U-21) (7%, 70 голосов)
  • Евгений Исаенко (Динамо) (6%, 58 голосов)
  • Анатолий Трубин (Шахтер, сборная Украины U-21) (4%, 37 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (2%, 24 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (2%, 23 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик, сборная Украины U-20) (1%, 10 голосов)

Всего проголосовало: 521

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.