Єдина команда Чорноморця у плей-офф ДЮФЛУ пробилася до фіналу

Майже без сенсацій, хоча з напругою, одним розгромом і технічною поразкою завершилися матчі-відповіді у плей-офф чемпіонату ДЮФЛУ U-15 (футболісти 2004 року народження)

Відразу три матчі першого раунду плей-офф чемпіонату ДЮФЛУ у віковій категорії U-15 завершилися внічию. Дивовижно, але відразу у двох протистояннях миром закінчилися і повторні двобої. Довелося рахувати м’ячі.

Після 1:1 у першому матчі із Прем`єр-Нивою футболісти УФК-Карпат вдома рішуче зняли всі питання — 3:1.

Певне, з таким же запалом чекав у гості хлопців із СДЮСШОР і столичний Атлет (на фото). Після ужгородської нічиєї (теж 1:1) він мав намір у Києві здолати гостей і прорватися до фінальної пульки. У присутності майже двохсот уболівальників атлети першими відкрили рахунок (відзначився Ян Сліпченко), але ще до перерви пропустили двічі (забивали Олексій Риган і Максим Зизич). Зусиллями Андрія Саченка кияни зрівняли рахунок, та ця нічия була на користь саме закарпатців.

— Гра була важка та дуже емоційна, — відзначив опісля тренер СДЮСШОР U-15 Тарас Вайданич. — Ми чудово розпочали і домінували на полі перші 20 хвилин. Зазначу, що крім забитих голів ми мали ще декілька хороших можливостей для взяття воріт, які на жаль, не реалізували. Але звичайно ми здобули потрібний для нас результат і емоції зараз дуже позитивні. На жаль, команда Атлет дуже грубо проводила гру і до та після матчу хамовито до нас ставилась. Також їхнє відношення до арбітрів після матчу було жахливим.

Тарас Вайданич

Однак нам також дуже приємно від того факту, що наш колектив єдиний за всі команди СДЮСШОР останніх років, який двічі підряд здобув путівку до фінальної частини ДЮФЛ України.

Не менш напруженим видався й повторний герць Арсеналу й Скали. Тут моршинці за два матчі забили лише один м’яч, але саме він став перепусткою до фіналу.

Після дошкульної поразки 0:5 від дніпровського УФК одеська ДЮСШ-11 Чорноморець проявила характер, дала бій на своєму полі хоча й виборола лише нічию. А ось чернігівська Юність після такого ж самого програшу вирішила до Карпат і не їхати, за що й була покарана технічною поразкою.

Після перемог у перших поєдинках, виграли й другі Шахтар із Динамо. Так само вчинив із Зіркою і Чорноморець. Нагадаємо, команда Геннадія Щекотиліна єдиною представляє славний клуб, що днями вилетів до першої ліги дорослих змагань.

Геннадій Щекотилін підказує

Плей-офф. Матчі-відповіді

5 червня

Карпати (Львів) — Юність (Чернігів) — т. п. 3:0 (перший матч 0:5)

8 червня

УФК-Карпати (Львів) — Прем`єр-Нива (Вінниця) — 3:1 (1:1)

Атлет (Київ) — СДЮСШОР (Ужгород) — 2:2 (1:1)

Арсенал (Київ) — Скала (Моршин) — 1:1 (0:0)

ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) — УФК (Дніпро) — 1:1 (0:5)

Зірка (Кропивницький) — Чорноморець (Одеса) — 0:1 (2:4)

Шахтар (Донецьк) — Металіст 1925 (Харків) — 4:0 (1:0)

Динамо (Київ) — Азовсталь (Маріуполь) — 3:1 (5:1)

До фінального раунду чемпіонату U-15 вийшли: Шахтар (Донецьк), Динамо (Київ), Чорноморець (Одеса), УФК (Дніпро), Скала (Моршин), СДЮСШОР (Ужгород), УФК-Карпати (Львів), Карпати (Львів).

Де зустрічаємось? Від Умані до Поляни та Сваляви: де визначатимуть кращих футболістів юнацьких чемпіонатів України

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.