«Було приємно стати капітаном Карпат в останньому матчі, кожен показав ривок до перемоги»

Один із лідерів юніорської команди Карпат, 18-річний захисник Тимофій Калинчук про бронзу чемпіонату U-19, вольову перемогу над Арсеналом в останньому турі та характер лева

У чемпіонаті U-19, що завершився минулого тижня, юніорська команда львівських Карпат достроково виборола бронзові нагороди. Втім, не сіла склавши руки, а в останньому турі перемогла ще й Арсенал — 3:1. Хоча й пропустила першою.

Про вольову перемогу, суперництво з Динамо і Шахтарем та третє місце Інформаційному центру Карпат розповів 18-річний захисник Тимофій Калинчук.

— Я погоджуюся із тим, що в першому таймі ми зіграли досить в’яло. У нас майже не було атак, проте ми старалися контролювати м’яча. Після перерви команда зрозуміла свою помилку і довела гру до логічного завершення. Суперник для нас був не важким — були переконані, що зможемо перемогти.

На поле ми виходили із настановою — серйозного відношення до гри. Цей поєдинок вже нічого не вирішував, потрібно було психологічно налаштуватися на такий матч. Можливо, у першому таймі ми не проявили цього, а ось другий тайм виправдовує вищесказане. Мені було приємно бути капітаном в цій грі, адже кожен із нас показав ривок до перемоги.

Третє місце у турнірній таблиці? На мою думку, це теж хороший показник. Ми втрачали очки в таких матчах, в яких потрібно було перемагати. Шахтар і Динамо — сильні команди, але ми теж показували характер справжніх «левів». Команда задоволена, що ми бронзові призери, але ми маємо над чим попрацювати у наступному сезоні. Сподіваємося, що ставатимемо ще кращими.

Вустами тренера «Протягом сезону, коли Карпатам було важко, кожен із футболістів брав на себе лідерство»

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.