Юний капітан Прикарпаття про дебют у першій лізі та «зуб» на Агробізнес

У нещодавньому матчі 25-го туру чемпіонату першої ліги між Агробізнесом та Прикарпаттям сталася справді непересічна подія. Івано-франківську команду вивів на поле у якості капітана 20-річний Василь Геник. При цьому то був перший для хлопця вихід у стартовому складі!

Партнери підтримали молодого півзахисника грою й результатом, перемогли принципового суперника із рахунком 3:2. Після завершення двобою чи не наймолодший капітан в історії Прикарпаття поділився з клубною прес-службою враженнями від цих подій:

— Про те, що я розпочну матч з Агробізнесом із перших хвилин, дізнався в день гри на передматчевій установці. Наш головний тренер (Володимир Ковалюк — прим. З. Т.) назвав стартовий склад і оголосив, що я буду капітаном команди. Чесно кажучи, було дуже приємно і доволі несподівано для мене. Володимир Васильович підбадьорив, сказав, щоб не хвилювався, також підтримали усі хлопці у команді.

Василь Геник (праворуч)

— Чи сильно хвилювався перед початком поєдинку?

— Зрозуміло, що у будь-якого футболіста є хвилювання, певний мандраж перед стартовим свистком. А тут ще й дебют в основному складі! Старожили команди трохи заспокоїли — сказали, щоб не переживав. З початком гри всі ці хвилювання пройшли, і далі на полі відчувалася підтримка партнерів по команді, що тільки додало впевненості в собі.

— Що для тебе значить капітанська пов’язка?

— По-перше, капітан Прикарпаття у нас один — Петро Ковальчук. Саме його обрала команда перед початком сезону. За його відсутності на полі капітанську пов’язку одягали інші досвідчені гравці, які провели чимало ігор на професійному рівні.

Вийти на поле в якості капітана — це велика відповідальність за всю команду. Тож хочу подякувати своїм старшим товаришам по команді і нашому тренерському складу за довіру і підтримку у ці грі.

Пов’язка йому личить

— Якою видалась гра з Агробізнесом?

— Ми їхали у Волочиськ лише за перемогою, маючи «зуб» за цю команду за попередні сезони. Зрозуміло, що супернику нічого втрачати. Гра видалася важкою, ми двічі мали перевагу у два м’ячі. За рахунку 3:2 наприкінці було непросто, але добре, що перемогли і здобули важливі три очки.

— Які завдання ставиш перед собою у цьому сезоні?

— Треба працювати над собою, прогресувати, повністю викладатися на тренуваннях і матчах, щоб закріпитись в стартовому складі і частіше виходити на футбольне поле. Хочу своєю грою допомогти нашій команді виконати завдання на цей сезон.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.