У матчі-відкритті Євро U-17 український суддя Балакін дав 8 жовтих і одну червону

В Ірландії набирає обертів фінальна частина чемпіонату Європи U-17 (футболісти 2002 року народження й молодші). Приємно, що матч-відкриття турніру, що відбувся у Дубліні, і в якому зустрічалися збірні Чехії та Бельгії, було доручено провести українському арбітру Миколі Балакіну

Йому асистували Жоакім Да Сілва із Люксембургу та ісландець Гюльфі Сігурдссон, четвертим арбітром був Пол Маклафлін (Ірландія).

Стартове хвилювання, вочевидь, вплинуло і на футболістів, і на суддівську бригаду: київський головний арбітр показав загалом 9 карток, а на 86-й ще й вилучив бельгійця Франсуа Енголо. Цікаво, що саме у меншості (на п’ятій компенсованій хвилині) його партнери зрівняли рахунок, а матч закінчився внічию — 1:1.

Грізний Микола Балакін

До речі, інший поєдинок у групі A між Ірландією та Грецію також переможця не визначив — 1:1.

На цьому чемпіонаті Європи могла виступати й збірна України, однак вона під керівництвом Володимира Єзерського не змогла пробитися крізь еліт-раунд: там наші хлопці поступилися Іспанії (0:1) та Греції (0:1), вигравши лише у Косова (2:0) й посівши третє місце у групі.

Нагадаємо, що за медалі на Євро-2019 (U-17) в Ірландії сперечаються 16 команд. Юнацька збірна України на форум не потрапила, поступившись в еліт-раунді одноліткам із Греції та Іспанії.

Чемпіонат Європи завершиться 19 травня.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.