Новачок Динамо Каргбо сумує без футболу й дивиться на ніч фільми жахів

20-річний нападник Динамо Ібрагім Каргбо розповів про тренування у період карантину та про своє повсякденне життя. Бельгійський форвард відзначив, що сумує за футболом і робить усе залежне, щоб повернутися на поле у хорошій формі

Тренування через день

Із моїм коліном уже все в порядку (Каргбо отримав пошкодження внутрішньої бокової зв’язки на зимових зборах. — Прим. ред.), я працюю над тим, щоб повернутися на поле в хорошій формі. Що стосується моїх тренувань на карантині, то ми отримали програму занять від тренерів із фізпідготовки. Майже кожного ранку протягом 20-30 хвилин я бігаю на Новопечерських Липках, неподалік від свого дому. Потім повертаюся до квартири та виконую вправи для кору та коліна.

Останнім часом почав їздити на клубну базу, там займаюся з м’ячем і роблю інтенсивні бігові вправи. Тренувався на базі разом із Беніто та Кадірі, потім був день відпочинку, тепер знову повернемося до занять. Особисто я не можу провести два дні поспіль без тренувань, якщо пропускаю день, то наступного повинен потренуватися.

Тренування на базі зазвичай займає годину і двадцять хвилин, а потім я ще вдома роблю вправи для зміцнення м’язів спини та пресу, адже, на жаль, зараз ми не можемо користуватися тренажерним залом.

Каргбо і Беніто. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Життя на карантині

Серед одноклубників я найбільше спілкуюся з Кадірі та Беніто. Кілька разів грав із Денисом Поповим у FIFA на PlayStation. Із іншими хлопцями переписуюся в Instagram, коментую фото. Коли ми всі разом, комунікувати набагато легше, адже, попри мовний бар’єр, я можу пожартувати, сказати щось смішне. Я лише вивчаю мову, знаю базові слова, такі як “дякую”, “як справи?”, “нормально”. А поки що використовую перекладач у телефоні.

Із дому на карантині виходжу, тільки щоб поїхати на тренування, або ж за продуктами до магазину, розташованого прямо в моєму будинку.

Я дуже сумую за футболом, тому постійно публікую футбольні фото та відео у своєму Instagram. Мені довелося пропустити тривалий період, тому що я мав ще й травму. Проте я прагну повернутися на поле сильним, і працюю над цим кожного дня.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На ніч — фільми жахів

Граю в FIFA та інші комп’ютерні ігри, дивлюся кіно. Зараз зі мною моя дівчина, тому мені трохи легше. Але без футболу все одно дуже нудно, до того ж, просто нічим зайняти вільний час. Не можна виходити надвір, на прогулянку, усе зачинено — магазини, ресторани…

Із фільмів нещодавно дивився Плівку (Tape), можу порадити, хороше кіно. Також переглядав серіали Стрілець (Shooter) і Паперовий будинок (La casa de papel). Інколи полюбляю дивитися на ніч фільми жахів — наприклад, сподобалася Жінка у чорному (The Woman in Black), — розповів Ібрагім Каргбо в інтерв’ю сайту Динамо.

Шукач талантів Агент із Сенегалу: про Супрягу, Булецу та молодого африканця у Колосі

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.