Агент із Сенегалу: про Супрягу, Булецу та молодого африканця у Колосі

Сенегальський агент Ібрагім Сонко відзначив гру 20-річного нападника Владислава Супряги та помітив великий потенціал у 21-річного півзахисника дніпрян Сергія Булеци. Також агент розповів про трансфер 19-річного сенегальця Мамаду Данфі у Колос

Талант Супряги

Владислав Супряга — це перший форвард з часів Шевченка, якого я бачив, хто може стати новим Шевченко. Він високий, швидкий, з неймовірними фізичними характеристиками. Без расизму, але, як для білого хлопця, він дуже швидкий. Зростом 186 сантиметрів, але йому потрібно додати в плані фізики. Він поки м’який. Хтось його штовхне — падає.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Супрязі потрібно більше займатися в плані психології, ментальності. Щоб не виникало думок, мовляв, я граю в УПЛ, забиваю, все вже є. І в той же час потрібно, щоб він зміцнів. Для цього треба працювати в тренажерній залі. Я не кажу, щоб Супряга був як Кличко, але він повинен загартувати себе, свій настрій, менталітет. Щоб в ті моменти, коли його підсвідомість говорить, що він більше не може, Владислав переступав через це і допрацьовував. Весь час покращувати себе, удосконалюватися.

Булеца (№10), Супряга (№89) і партнери по Дніпру-1. Фото scdnipro1.com.ua.

Потенціал Булеци

— Ще з українських гравців відзначу неймовірний потенціал Сергія Булеци. Я стежив за ним на тренуваннях під час зборів у Туреччині. Він може робити все те, що й Азар, тому що його техніка фантастична, але він занадто спокійний. У мене складається враження, що він щасливий в Дніпрі та нічого не хоче міняти. Це сумно. Таким гравцям я говорю: «Подивися на АПЛ, який там чемпіонат, які футболісти. Хіба ти не хочеш грати проти Манчестер Юнайтед або проти Челсі? Схаменися та вдосконалюй себе! Не зупиняйся на досягнутому! ».

Молодий сенегалець в Колосі

— Нещодавно ми разом із партнерами Sixteen Football Agency здійснили трансфер 19-річного сенегальця Мамаду Данфі у Колос. До речі, його звали в молодіжну команду Ам’єна, але ми вибрали Колос. Клуб, а також Іван Пироженко, Саша Яковенко роблять все, щоб цей хлопець відчував себе тут як вдома.

https://www.instagram.com/p/B9rEdlTpvQb/?utm_source=ig_embed

Мамаду — дуже дисциплінований, виконує всі настанови тренера, технічний, високий і сильний, має хорошу швидкість. За моїми прогнозами, йому потрібно буде 6 місяців на адаптацію в нових умовах, і потім ви побачите, чого він вартий. Я сказав йому: «Настав час, щоб люди дізналися про тебе, покажи на що ти здатний». А він здатний на багато що, тому що реально сильний гравець, — розповів Сонко в інтерв’ю sportarena.

Щось не те Агент Супряги: багато футболістів чомусь важко прогресують в Динамо

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков марта в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Владислав Супряга (Днепр-1) (23%, 76 голосов)
  • Виталий Миколенко (Динамо) (22%, 73 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (11%, 37 голосов)
  • Андрей Лунин (Овьедо Испания) (10%, 33 голосов)
  • Андрей Кулаков (Мариуполь) (8%, 27 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (7%, 23 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (7%, 23 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (6%, 20 голосов)
  • Ростислав Лях (Карпаты) (3%, 9 голосов)
  • Назарий Муравский (Мариуполь) (2%, 7 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (ДАК Словакия) (2%, 6 голосов)

Всего проголосовало: 182

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.