Агент Супряги: багато футболістів чомусь важко прогресують в Динамо

Відомий футбольний агент Іван Пироженко розповів про ставлення його клієнтів до пандемії коронавірусу. Також скаут відзначив прогрес 20-річного нападника Владислава Супряги

Як футболісти відреагували на епідемію? Хтось із них злякався? Хто більш зріло відреагував?

Всі ми від нерозуміння ситуації були перелякані і розгублені спочатку. Проте,  зараз хлопці в основному адекватно реагують на ситуацію, ерейшли в нормальний режим життя і роботи. Сильно переляканих в нашому оточенні не було. Всі сумують за тренуваннями, це факт. Для них незвично стільки вільного часу проводити наодинці з собою і своїми сім’ями.

Влад Супряга в 2018 і зараз — дві різні людини?

 Так, він дуже сильно додав.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Він зіткнувся з величезним тиском після переходу в Динамо і, здавалося, що всі аванси залишаться авансами. Проте, як ми бачимо в цьому сезоні, прогрес очевидний. Коли стався цей переломний момент?

— У цьому немає якоїсь чарівної кнопки. Це щоденна, важка робота. У нас з Владом дуже багато суперечок, розбіжностей і сварок, як ні з ким іншим. Ми намагаємося бути чесними один перед одним, як і домовилися півтора роки тому, коли прийняли рішення бути партнерами. Саме партнерами. Всі наші хлопці — це наші партнери. Вони відповідають за те, що відбувається на полі, а ми — за те, що за його межами.

Так і з Владом. Якщо таке колись станеться, хоч і в страшному сні, що я йому раптом не зателефоную протягом тижня, він має право вказати мені на це в формі, яку він вибере особисто, будь-якими словами, аж до розриву наших відносин. Ми так домовилися і так працюємо з усіма хлопцями. І вони це завжди знають. Так само і я не завжди вибираю слова, коли вони не звертають уваги на свої обіцянки і свою частину відповідальності. Ось так і живемо (сміється).

— Що вплинуло на покращення його результативності: можливо, зміна команди, все-таки в СК Дніпро-1 не такий тиск жорсткий, або можливо фактор тренера?

— Я б не виділяв щось особливе в його прогресі. Тут сукупність факторів. Це і рідний клуб, колектив, місто, його фізіологічне зростання, яке припало на цей час, довіра тренера.  Він починає собі довіряти.

Але зізнаюся чесно, Влад навіть і уявити на сьогодні не може всі свої можливості. На сьогодні — це лише його 30%. Він унікальний хлопець, у  якого є все, щоб написати цікаву історію. Нас чекає ще багато цікавого попереду. Я в цьому навіть не сумніваюся.

Владислав Супряга, Дніпро-1, 2019

Владислав Супряга. Фото scdnipro1.com.ua.

Як думаєте, зараз Влад готовий з ходу посилити гру Динамо, враховуючи, що в очному матчі він забив три м’ячі у ворота киян?

Це як обговорювати зараз терміни і подальші наслідки коронавіруса. Час покаже. Але чомусь в Динамо дуже складно на сьогодні з прогресом для багатьох хлопців. На жаль, але це факт. І це виходить за рамки не тільки мого розуміння, — розповів Іван Пироженко в інтерв’ю сайту Sportarena.

В полі зору Бельгійський Гент зацікавився чемпіоном світу з Дніпра-1

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков марта в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Владислав Супряга (Днепр-1) (23%, 76 голосов)
  • Виталий Миколенко (Динамо) (22%, 73 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (11%, 37 голосов)
  • Андрей Лунин (Овьедо Испания) (10%, 33 голосов)
  • Андрей Кулаков (Мариуполь) (8%, 27 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (7%, 23 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (7%, 23 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (6%, 20 голосов)
  • Ростислав Лях (Карпаты) (3%, 9 голосов)
  • Назарий Муравский (Мариуполь) (2%, 7 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (ДАК Словакия) (2%, 6 голосов)

Всего проголосовало: 182

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.