Воротар Динамо: дочитав біографію Тайсона, взявся за Фергюсона

18-річний воротар Динамо U-19 Валентин Моргун розповів про те, як проводить свій вільний час на карантині. Юний голкіпер вже зачекався відновлення змагань

Використовую нагоду — тричі на день виходжу гуляти з собакою Джесі. Усе-таки, це дозволяється. Їй уже 5 років, порода — кокер-спанієль. Коли по вулиці йдемо, жодна дитина з мамою мимо не проходить — кожен хоче її погладити. Поруч школа, прогуляємося на шкільному майданчику з собакою і йдемо додому. Вона вже майже моя молодша сестра.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

В основному вдома з родиною проводжу час. Дивимося серіали, фільми, граємо в настільні ігри, збираємо великі пазли на весь стіл. Зараз як ніколи потрібно берегти себе і близьких. Дивишся з балкона — ніби ти в якомусь фільмі, тиша, вулиці порожні.

Читаю автобіографії, дочитав Тайсона, узявся за автобіографію Фергюсона. До художньої літератури поки не дійшов, але думаю, що скоро і до неї дійду. Серед динамівців є популярний іспанський серіал «Паперовий будинок» — його дивлюся, детективи, трилери.

Валентин і Джессі.

Тренуюся вдома в режимі онлайн. Уже тиждень займаємося за такою системою. Вона дуже подобається, тому що бачимося з командою, є можливість до заняття трохи поспілкуватися. Уже всі дуже скучили за футболом і чекаємо закінчення карантину, — розповів Валентин Моргун в інтерв’ю сайту Динамо.

Скучили! Юний захисник Динамо готовий грати по два рази на тиждень

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.