Юний захисник Динамо готовий грати по два рази на тиждень

17-річний захисник Динамо U-19/U-21 Костянтин Вівчаренко розповів про те, як проводить час під час карантину, пов’язаного з епідемією COVID-19

— Перебуваю вдома на самоізоляції із сім’єю, — цитує Костянтина Вівчаренка офіційний сайт Біло-синіх. — Намагаємося менше кудись виходити, а якщо і виходжу, то тільки на пробіжку уздовж набережної, з м’ячем виконую вправи. Дивимося вечорами з мамою фільми і серіали, які не дивилися раніше, граюся із сестрою, балуємося, сміємося. У цьому є плюс — більше часу на сім’ю. Навіть у період відпустки стільки часу із сім’єю не проводиш, як зараз. Шукаю позитив навіть у такій ситуації. Наберемося ще більше сил перед іграми. Підійдемо з іще більшим ентузіазмом і енергією до продовження чемпіонату.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Займаюся вдома з тренером у режимі онлайн. Крім обов’язкових тренувань, займаюся додатково. Виконую вправи і йому скидаю відео, щоб він бачив, як я працюю. Також у понеділок, середу та п’ятницю запрошуємо додому масажиста. Масаж допомагає швидко відновитися після фізичних навантажень.

Обов’язково дотримуюся правильного харчування — один із найважливіших факторів у підтримці спортивної форми. Якщо набираєш вагу, то її дуже важко зігнати. А це додаткове навантаження на твій організм. На сніданок зазвичай їм омлет, яєчню або кашу, в обід намагаюся їсти м’ясо, гарнір плюс салат, а на вечерю морепродукти і трохи салату. Солодке їм, але в міру. Наприклад, кекси, які приготувала мама (сміється). Усього потроху можна.

Без маски і документів із дому не виходжу. З партнерами по команді, звичайно, спілкуюся, телефонуємо один одному. Тренери цікавляться нашими справами, здоров’ям, настроєм. Як зберігати бойовий дух у таких умовах? Працювати над собою, проводити час із сім’єю. Батьки мотивують мене, підбадьорюють. Багато що залежить від твого оточення.

Вівчаренко із сестрою.

Хочеться вже працювати разом із командою. Готові грати двічі на тиждень. Головне, щоб відновився чемпіонат, усі були здорові й усе було добре.

У нинішньому чемпіонаті U-21 Костянтин Вівчаренко зіграв 7 матчів (один автогол), у складі Динамо U-19 провів 13 матчів, забив 1 м’яч.

На карантині Воротар Динамо U-19: займаємося віртуально, але Костюк процес контролює

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков марта в категории U-19 (2001 г.р. и моложе)

  • Богдан Шубин (Шальке U-17 Германия) (45%, 444 голосов)
  • Эрик Шуранов (Нюрнберг U-19 Германия) (37%, 369 голосов)
  • Даниил Сикан (Шахтер) (5%, 49 голосов)
  • Михаил Мудрык (Шахтер U-21) (3%, 26 голосов)
  • Анатолий Трубин (Шахтер) (2%, 24 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (2%, 17 голосов)
  • Даниил Кравчук (Ворскла)й (1%, 14 голосов)
  • Серджио Якубив (Кротоне U-19 Италия) (1%, 10 голосов)
  • Ярослав Надольский (Динамо U-21) (1%, 10 голосов)
  • Алексей Сыч (Карпаты) (1%, 8 голосов)
  • Константин Нижегородов (Ганза U-19 Германия) (1%, 7 голосов)
  • Георгий Судаков (Шахтер U-21) (1%, 7 голосов)

Всего проголосовало: 891

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.