Динамо U 14: тренування в онлайн режимі під наглядом чемпіона світу

Тренери Динамо U-14 Олексій Дроценко та Павло Чередніченко розповіли про тренування своїх підопічних у період карантину. Відзначимо, що саме Павло Чередніченко займався налагодження тренувального процесу через конференцзв’язок

“Працювати у форматі онлайн-тренувань ще для нас не зовсім звично, оскільки ми лише нещодавно перейшли в такий режим. Але для хлопців це стимул, та й нам цікаво. Ми спілкуємося з підопічними, бачимо їхню реакцію і стан, це приносить користь. Також цікаво працювати з футболістами, які закінчили нашу школу і вже перебувають на одну-дві сходинки вище: хтось грає в молодіжному складі та U-19, а хтось стукає у двері першої команди. У такий спосіб ми привносимо різноманітність і новизну в щоденну роботу, щоб вона була на втіху. Словом, виходимо з ситуації, що склалася, як можемо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

В організації нашої роботи велика заслуга Павла Чередніченка, який займався побудовою і налагодженням робочого процесу через конференцзв’язок. Я також освоїв нові технології, спостерігаю за тренуваннями, контролюю виконання вправ, стежу, хто в якій формі знаходиться. Комусь вправи даються легше, комусь — важче, словом, наочна інформація є. Плюс, хлопці постійно надсилають у групу у вайбері відео, як вони самостійно працюють. Це великий плюс.

Сьогоднішнє тренування можна розділити на дві частини: спочатку було трохи силової роботи, а потім робота на техніку з м’ячем, адже без цього сучасний футбол немислимий. З огляду на те, що нашим хлопцям усього по 14 років, фізично вони ще можуть додати, набрати потрібні кондиції і підрости в майбутньому, точно так само і тактиці ми їх можемо навчити. А техніка і почуття м’яча потрібні вже зараз, та й в будь-якому віці, без них нікуди. Ці компоненти закладаються у ранньому віці, їх необхідно постійно шліфувати, відточувати і удосконалювати», розповідає Олексій Дроценко (на фото вгорі).

Павло Чередніченко. Фото fcdynamo.kiev.ua.

“У першій частині заняття ми зробили вправи на всі групи м’язів кора підготували організм до основної частини тренування. А потім зайнялися роботою на техніку в домашніх умовах. Хлопці знайшли відповідну площу у квартирі: хтось у коридорі, хтось у кімнаті, посунувши дивани, телевізори і стільці. Вийшло хороше тренування. Георгій Цитаїшвілі пішов назустріч, провів тренування, показав майстер-клас, свою технічну оснащеність, жонглювання м’ячем, різні види перекатів і став прикладом для підростаючого покоління. На завершення зробили розтяжку і виконали заминку.

Цитаїшвілі зі своєю дівчиною у тренажерній залі. Удвох.

У Гіо з нашими хлопцями не така вже й велика різниця у віці, тому вони легко знаходили спільну мову. Він грамотно доносив інформацію щодо вправ, які потрібно робити. Діти уважно слухали і виконували, а ми з Олексієм Євгеновичем коректували з боку і вносили необхідні правки. Тож, вийшла хороша, злагоджена робота. Хлопці знають, що вони все роблять насамперед для себе, щоб удосконалювати свої якості і ставати сильнішими. Тож з-під палки нікого змушувати не потрібно», — резюмував Павло Чередніченко в інтерв’ю офіційному сайту клубу.

Ноу-хау Неймовірне рішення під час карантину: юні футболісти ДЮСШ Спарта розпочали кібер-тренування

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков марта в категории U-19 (2001 г.р. и моложе)

  • Богдан Шубин (Шальке U-17 Германия) (45%, 444 голосов)
  • Эрик Шуранов (Нюрнберг U-19 Германия) (37%, 369 голосов)
  • Даниил Сикан (Шахтер) (5%, 49 голосов)
  • Михаил Мудрык (Шахтер U-21) (3%, 26 голосов)
  • Анатолий Трубин (Шахтер) (2%, 24 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (2%, 17 голосов)
  • Даниил Кравчук (Ворскла)й (1%, 14 голосов)
  • Серджио Якубив (Кротоне U-19 Италия) (1%, 10 голосов)
  • Ярослав Надольский (Динамо U-21) (1%, 10 голосов)
  • Алексей Сыч (Карпаты) (1%, 8 голосов)
  • Константин Нижегородов (Ганза U-19 Германия) (1%, 7 голосов)
  • Георгий Судаков (Шахтер U-21) (1%, 7 голосов)

Всего проголосовало: 891

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.