Неймовірне рішення під час карантину: юні футболісти ДЮСШ Спарта розпочали кібер-тренування

Безжальний коронавірус продовжує ламати звичний ритм життя футбольних клубів, їхніх шкіл та академій. Навчально-учбові заклади намагаються боротися, ось, що з цього виходить

Днями відбулася онлайн відео-конференція керівного та тренерського складу ДЮСШ Спарта (Чернівці) на чолі з президентом клубу Олегом Кердеєм та спортивним директором Григорієм Чуріловим. Там було обговорено зміни у навчально-тренувальному процесі у зв’язку із оголошенням в Україні надзвичайної ситуації через поширення коронавірусної інфекції.

Зокрема, було прийнято рішення про проведення у тестовому режимі тренувальних та теоретичних занять усіх вікових груп за допомогою сучасних технологій.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

ДЮСШ Спарта, усвідомлюючи небезпеку швидкого поширення вірусу припинила тренування відповідно до обмежуючих карантинних заходів, що були запроваджені спочатку у Чернівецькій області (з 6 березня 2020 р.), а відтак і в Україні (з 12 березня 2020 р.). Тренери продовжили працювати з футболістами індивідуально — надавали рекомендації щодо тренувань в домашніх умовах та отримували у якості зворотнього зв’язку відеозвіти (зокрема це стосується вікових груп U-17 та U-15), повідомляє офсайт ДЮФК Спарта.

Спортивний директор Григорій Чурілов та інформаційний директор Оксана Зароченцева були на постійному зв’язку із тренерами ДЮСШ Спарта та допомагали вирішити технічні питання щодо встановлення та користування програмним забезпеченням для ефективного його використання на тренуваннях, а також під час тестових підключень кожної групи.

https://www.instagram.com/p/B-SRpbUHrXD/?utm_source=ig_embed

З понеділка (30 березня 2020 р.) в усіх вікових групах розпочались тренування у новому форматі. Продовжується робота тренерів над адаптацією учбово-тренувальних занять до відповідних умов. Направленість тренувань та формування мікроциклів з урахування віку футболістів знаходиться на постійному контролі спортивного директора, який розставляє акценти та при необхідності вносить корективи. Також йде підготовка до проведення теоретичних занять.

ДЮСШ Спарта є першою в Україні, хто почав проводити кібер-тренування! Тренування проходить онлайн, а футболісти підключаються з дому через смартфон, планшет або ноутбук. Ще один позитивний момент — це, звичайно, тім-білдінг. Хлопці збираються всі разом, спілкуються, навіть якщо лише віртуально, вони розуміють, що є частиною команди і разом з тренерами працюють над досягненням поставлених цілей. А як тільки ситуація нормалізується — вони будуть готові вийти і довести це на футбольному полі!

А ось як проходило кібер-тренування одного із лідерів європейського футболу мюнхенської Баварії.

Школа «Наше завдання — готувати конкурентних футболістів для Чорноморця-2»



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.