Беженар: динамівці рвуться тренуватися, та у цій ситуаці найголовніше — здоров’я

Тренер випускної групи Академії Динамо (U-17) Сергій Беженар розповів про роботу його підопічних у період карантину. Для юних динамівців було введено навчання в онлайн режимі. З цього тижні онлайн система запроваджена для всіх динамівських колективів

 Ще до того, як ми пішли на карантин, була складена програма, і хлопці отримали завдання на час вимушеної самоізоляції. Перший етап індивідуальної підготовки був розрахований із початку карантину до 3-го квітня.

У кожної команди є група в соціальних мережах і месенджерах, куди входять усі футболісти, тож ми постійно перебуваємо на зв’язку, слідкуємо за станом хлопців, тренувальним процесом і за тим, як вони його виконують. Плюс, якщо карантин буде продовжено, ми разом із тренерами з фізпідготовки готуємо програму на наступний етап — до 24-го квітня. Поки працювати в колективі не можна, хлопці будуть виконувати її самостійно.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Також встигли обговорити те, як перша команда пропустила м’яч у минулому матчі з Десною після пасу назад. Неприємний момент, але дуже показовий, тому разом із керівництвом школи — Олександром Іщенком і кураторами Рамоном і Гільєрме — було прийнято рішення попрацювати у тренувальному процесі над посиленням атакуючих дій та над тим, що має робити захисник, щоб не віддавати передачу назад, а шукати продовження попереду і робити більший акцент на атаку.

Те, як хлопці будуть виконувати отриману програму, — на їхній совісті. За бажанням вони можуть записувати відео і надсилати його у групу.

У ситуації, що склалася, найголовніше — це здоров’я. Ми спілкуємося в нашій групі, бачу, що всі хлопці розуміють усю серйозність становища, вони знаходяться вдома, у сім’ях, і дотримуються правил карантину — молодці. Знаю одне: усі вони вже скучили за футболом, хочуть тренуватися і працювати.

Віримо, що рано чи пізно тренування та ігри поновляться, перед цим ми проведемо медобстеження і додаткове тестування на функціональний стан гравців, яке покаже, хто в якому стані перебуває. А що стосується суто футбольного аспекту, повторюся, будемо приділяти більше уваги атакуючим діям. Тож робота у нас триває, — відзначив Сергій Беженар в інтерв’ю сайту Динамо.

Ноу-хау Неймовірне рішення під час карантину: юні футболісти ДЮСШ Спарта розпочали кібер-тренування

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков марта в категории U-19 (2001 г.р. и моложе)

  • Богдан Шубин (Шальке U-17 Германия) (45%, 444 голосов)
  • Эрик Шуранов (Нюрнберг U-19 Германия) (37%, 369 голосов)
  • Даниил Сикан (Шахтер) (5%, 49 голосов)
  • Михаил Мудрык (Шахтер U-21) (3%, 26 голосов)
  • Анатолий Трубин (Шахтер) (2%, 24 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (2%, 17 голосов)
  • Даниил Кравчук (Ворскла)й (1%, 14 голосов)
  • Серджио Якубив (Кротоне U-19 Италия) (1%, 10 голосов)
  • Ярослав Надольский (Динамо U-21) (1%, 10 голосов)
  • Алексей Сыч (Карпаты) (1%, 8 голосов)
  • Константин Нижегородов (Ганза U-19 Германия) (1%, 7 голосов)
  • Георгий Судаков (Шахтер U-21) (1%, 7 голосов)

Всего проголосовало: 891

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.