Реал таки забере Луніна й поверне Ареолу до Франції

21-річний Андрій Лунін може розпочати наступний сезон в таборі «вершкових». А міг би бути другим голкіпером вже у поточному

Раніше іспанські ЗМІ повідомляли, що бланкос можуть викупити у французького ПСЖ Альфонса Ареола, щоб той залишився дублером основного стража воріт Тібо Куртуа на сезон-2020/21.

Втім, як стало відомо Футбол 24 з перевірених джерел, Реал хоче робити ставку саме на молодого українського воротаря, а ось француз Ареола залишить Бернабеу вже влітку.

«Лунін був би другим голкіпером Реала вже в нинішньому сезоні, якби не Кейлор Навас. Спочатку костаріканець розповідав, що залишається, а потім несподівано поїхав, фактично в останню хвилину. Якби Навас пішов на початку літа, саме Андрію доручили б роль дублера бельгійця. При цьому Мадрид отримував щедрі пропозиції щодо Луніна, але його не збираються продавати «, — відзначило джерело.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Додамо, що чемпіон світу U-20 почав поточний сезон у Вальядоліді, але майже не отримував ігрової практики. Взимку Реал розірвав ту угоду й відправив нашого воротаря в Ов’єдо, де Андрій демонструє пристойний рівень.

Эпидемия Овьедо самоизолировался, Лунину запрещено ходить по ресторанам

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.