Михайліченко допомагає Зорі переграти Шахтар

У Запоріжжі відкривалася недільна програма 23-го туру Прем’єр-Ліги. Луганська Зоря приймала донецький Шахтар. Гра проходила на Славутич-Арені і завершилася перемогою Зорі (1:0)

У складі обох команд вийшли по двоє гравців, які відповідають реєстру Золотого таланту. Віктор Скрипник довірив місце у стартовому складі: 22-річному захиснику Євгену Чеберку та 21-річному півзахиснику Богдану Лєднєву. Луїш Каштру з перших хвилин випустив 18-річного голкіпера Анатолія Трубіна та 21-річного захисника Додо. У резерві залишилися: 21-річний захисник Валерій Бондар, 20-річний півзахисник Тете та 18-річний нападник Данило Сікан.

Десять хвилин матчу пройшли за рівної боротьби, без гольових нагод. На 14-й хвилині Зоря провела масовану атаку. Анатолію Трубіну довелося вступати у гру і реагувати на удар Юрченка. Зоря більше володіла м’ячем, вміло застосовували високий пресинг підопічні Скрипника. На 18-й хвилині у площину воріт пробив Коноплянка, але з його ударом з легкістю впорався Махарадзе.

На 20-й хвилині після подачі кутового помилився Махарадзе, але Мораєс не зміг дотягнутися до м’яча. На 28-й хвилині Марлос з вигідної позиції пробив вище воріт. На 29-й хвилині на простріл Михайличенка відгукнувся Кабаєв, але Владислав пробив точно у руки Трубіну. На 42-й хвилині небезпечно пробивав Кабаєв, але його удар забрав до рук Трубін. У підсумку, перший тайм завершився нульовою нічиєю. Командам не вистачало гостроти у завершальній стадії атак.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У другому таймі замість Лєднєва, який зазнав травми на останніх секундах першої половини зустрічі вийшов Ловро Цвек. На 46- й хвилині міг забивати Алан Патрік, але з його ударом впорався Махарадзе. У наступній атаці з вигідної позиції пробивав Іванісеня, але гравець Зорі не влучив по воротам. Обидві команди активно розпочали другий тайм.

На 51-й хвилині з декількох метрів Громов не влучив у ворота. Найбільш реальна нагоди у матчі для луганської команди. На 55-й хвилині небезпечно пробивав Коноплянка, але блискуче зіграв воротар Зорі.  Шахтар почав більше контролювати м’яч, проте господарі грали досить організовано у захисті і за першої нагоди намагалися вибігати у швидкі контратаки.  На 67-й хвилині замість Марлоса у гру увійшов Тете. На 71-й хвилині після розіграшу кутового вище воріт пробив Коваленко. На 74-й хвилині у гру довелося вступати Трубіну, який відбив удар Кабаєва. Зоря наприкінці матчу додала в ативності, постійно тиснула на ворота суперника, але у господарів були проблеми у заключній фазі атаки.

На 84-й хвилині після розіграшу кутового Зоря виходить вперед. Михайліченко завдав потужного та прицільного удару. Неймовірний за силою удар захисника Зорі. 1:0.

На 87-й хвилині замість Алана Патріка у гру увійшов Данило Сікан. На 90-й хвилині з вигідної позиції не влучив у ворота Майкон. Найбільш реальний момент для гірників.

Зоря — Шахтар — 1:0

Гол: Михайличенко (84).

Зоря: Махарадзе — Тимчик, Вернидуб, Чеберко, Михайліченко, Іванісеня, Юрченко, Кочергін, Лєднєв (Цвек, 46), Хомченовський (Громов, 49), Кабаєв (Перович, 88).

Шахтар: Трубін — Додо, Матвієнко, Кривцов, Хочолава, Майкон, Патрік (Сікан, 87), Марлос (Тете, 67), Тайсон, Коноплянка (Коваленко, 67), Мораєс.

Чемпионат U-21. Шахтер с дублем Бондаренко в меньшинстве переиграл Зарю

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.