Шахтар у надрезультативному матчі перемагає Колос

У неділю завершувалося друге коло Прем’єр-Ліги. У матчі 22-го туру Колос приймав донецький Шахтар. Гра проходила на Оболонь-Арені і завершилася перемогою Шахтаря (4:3)

З перших хвилин у складі Колоса не було жодного гравця з реєстру Золотого таланту, а у складі Шахтаря таких було троє. Луїш Каштру випустив 21-річного захисника Додо, 19-річного півзахисника Маркоса Антоніо та 20-річного Тете (на фото). У резерві залишалися: 21-річний захисник Валерій Бондар, 20-річний нападник Владислав Вакула, 19-річний півзахисник Артем Бондаренко та 18-річний нападник Данило Сікан.

Руслан Костишин залишив у резерві 19-річного півзахисника Станіслава Сорокіна.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

З перших хвилин Шахтар заволодів ініціативою. На 5-й хвилині зі штрафного у стійку влучив Коноплянка. На 11-й хвилині після блискучої передачі Коноплянки Петров збив Мораеса у власній штрафній. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Тайсон. 0:1. Хороший початок для гірників.

Після забитого голу Шахтар продовжував контролювати м’яч, домінувати. На 19-й хвилині пробивав Маркос Антоніо, але м’яч з рикошетом від захисника опинився у руках Волинця. У Колоса протягом першої половини тайму нічого не виходило в атаці. Крім удару Оріховського вище воріт у підопічних Костишина не було що й згадати. На 31-й хвилині чудовий удар Тете у блискучому стилі парирував Волинець, а у наступній атаці після удару Коноплянки і сейву голкіпера першим на добиванні опинився Жуніор Мораес. 0:2. На 37-й хвилині після помилки при введенні м’яча у гру Пятова м’яч отримав Вадим Мілько, який від стійки влучив у ворота. 1:2. Господарі активізуалися, створили декілька напівнагод. На 45+1 хвилині жовту картку отримав Тете. У підсумку, перший тайм завершився мінімальною перемогою Шахтаря.

З перших хвилин другого тайму гірники володіли м’ячем, проте і Колос не відсижувався у захисті. На 51-й хвилині зі штрафного небезпечно пробивав Оріховський, але з цим пострілом впорався Пятов. Через декілька хвилин повз вотора пробив Лисенко. У дебюті другого тайму Колос грав гостріше, проте на 60-й хвилині Шахтар провів блискучу контратаку. Після передачі Антоніо відзначився Тете. 1:3 На 66-й хвилині Кривцов грубо зіграв проти Ємеця і арбітр призначив одинацятиметровий. Пенальті впевнено реалізував Гавриш. 2:3. На 69-й хвилині Вільхамссон міг зрівнювати рахунок, але його удар у блискучому стилі парирував Пятов. Оце так гра у виконанні Колоса!!!

На 73-й хвилині у гру увійшов Артем Бондаренко, а на 74-й Валерій Бондар. На 75-й хвилині Колос зрівнює рахунок. На подачу зі штрафного Богданова зреагував Пятов, але у порожні ворота м’яч переправив Мілько. 3:3. На 81-й хвилині Шахтар знову виходить уперед. Після прострілу Ісмаїлі відзначився Мораес. 3:4.

На 85-й хвилині жовту картку отримав Маркос Антоніо, а на 95+1 бразилець отримав другу жовту.

У підсумку Шахтар здобуває перемогу у неймовірному та надрезультативному матчі.

Колос — Шахтар — 3:4

Голи: Мілько (37, 76), Гавриш (67) — Тайсон  (12, пенальті), Мораес (31, 81), Тете (60).

Вилучення: Антоніо, 95+1

Колос: Волинець — Єфремов, Гавриш, Петров, Ємець (Чорноморець, 75), Богданов, Оріховський (Бондаренко, 86), Мілько, Ільїн, Вільхамссон, Лисенко (Кожушко, 58).

Шахтар: Пятов — Додо (Болбат, 63), Матвієнко, Кривцов (Бондар, 74), Ісмаїлі, Кривцов, Майкон, Антоніо, Тете, Коноплянка (Бондаренко, 73), Тайсон, Мораес.

Чемпионат U-21. Шахтер в гостях нокаутировал дебютанта — Колос

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.