Десна у матчі з двома вилученнями переграла Зорю

Десна та Зоря відкривали програму останнього туру другого кола Прем’єр-ліги. Гра проходила у Чернігові на стадіоні ім. Гагаріна. Матч завершився мінімальною перемогою Десни

З перших хвилин Віктор Скрипник довірив місце у стартовому складі 21-річному півзахиснику Богдану Лєднєву та 22-річному захиснику Євгену Чеберку — гравцям молодіжної збірної України. У резерві Зорі залишилися: 19-річний півзахсиник Артем Мильченко, 20-річний півзахисник Дмитро Піддубний та 21-річний нападник Максим Луньов.

У резерві Десни Олександр Рябоконь залишив 20-річного захисника Юхима Коноплю.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У перші хвилини гості заволоділи ініціативою, підопічні Скрипника більше володіли м’ячем. На 8-й хвилині саме Зоря створила перший гольовий момент у матчі: небезпечно зі штрафного пробивав Лєднєв, проте м’яч після його удару розминувся зі стійкою. У стартові 15-ть хвилин Десні нічого не вдавалося попереду, команда ніяк не могла налагодити комбінаційну гру. Голкіпери обох колективів залишалися без роботи.

На 21-й хвилині за грубе порушення Гуцуляка проти Юрченка було вилучено гравця Десни. Своє рішення Катерина Монзуль ухвалила після перегляду VAR. На 24-й хвилині замість травмованого Юрченка на поле вийшов Максим Луньов. На 27-й хвилині після передачі Калітвінцева міг забивати Філліпов, проте у тому епізоді блискуче зіграв Махарадзе. Дуже швидка та якісна контратака Десни. Після подачі з кутового точності не вистачило Тамму.

На 37-й хвилині Десна у меншості відкрила рахунок у матчі. Будківський відіграв п’ятою на Філіппова, який на швидкості увірвався до штрафног і відправив м’яча у сітку. 1:0. Блискуча контратака Десни і надзвичайно пасивна гра Зорі у захисті. На 45-й хвилині після передачі Лєднєва вище воріт пробив Кабаєв. На 45+3 хвилині було вилучено Максима Луньова. Гравець Зорі спочатку зіграв у м’яч, але потім за інерцією влетів у коліно Мостовому. Рішення головний арбітр ухвалила після перегляду VAR. У підсумку, перший тайм завершився мінімальною перемогою Десни, яка другу половину тайму грала у меншості. Неймовірний перший тайм.

На початку другому тайму Зоря взяла м’яч під свій контроль, проте у підопічних Скрипника не вдавалося зламати масований захист Десни. На 54-й хвилині прицільно злету пробивав Цвек, але з його ударом у блискучому стилі впорався Паст. На 62-й хвилині з чудовим ударом Лєднєва з далекої відстані знову справився Паст.

На 68-й хвилині Десна могла збільшувати свою перевагу, але з ударом головою Філіппова після кутового впорався Махарадзе. На 71-й хвилині голкіперу гостей знову довелося вступати у гру і реагувати на удар Калітвінцева. На 79-й хвилині захисники Зорі залишили наодинці Картушова, але Єгору не вистачило точності. На 80-й знову міг забивати Лєднєв, але м’яч влучив у поперечину. Чудова гра, в обох команд є моменти! На 90-й хвилині у гру увійшов Юхим Конопля. У підсумку, гра завершилася мінімальною перемогою Десни.

Десна — Зоря — 1:0

Гол: Філіппов (37).

Вилучення: Гуцуляк (21), Луньов (45+3).

Десна: Паст — Тамм, Домбровський, Арвеладзе, Філіппов (Тотовицький, 85), Калітвінцев (Конопля, 90), Гітченко, Мостовий, Гуцуляк, Будківський (Картушов, 63), Фаворов.

Зоря: Махарадзе — Кабаєв, Вернидуб, Чеберко, Михайліченко, Іванісеня (Циганікс, 74), Цвек, Кочергін, Юрченко (Луньов, 24), Лєднєв, Перович (Громов, 67).

Чемпионат U-21. Заря с дублем Билоцерковца в гостях минимально переиграла Десну

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.